Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    31 May 2023

    Nieuw in onze tuinmeubelen collectie: de ligbedden Sint-Maarten en Bonaire

    Wil je op elke plek in de tuin kunnen genieten van het lekkere weer? Kies dan voor een modern ligbed die gemakkelijk te verplaatsen is. Nieuw in onze collectie zijn de aluminium ligbedden Sint-Maarten en Bonaire. Deze moderne ligbedden zijn allebei ontzettend stijlvol en hebben een strakke uitstraling.


    Een modern ligbed met wielen: de Bonaire

    Ons nieuwe ligbed Bonaire is een strak gestroomlijnd ligbed dat door zijn minimalistische design in elke tuinstijl past. De Bonaire is een ligbed met wielen en is licht van gewicht. Doordat het ligbed wielen heeft en licht van gewicht is verplaats je het gemakkelijk zelf op je terras. Op deze manier kan je de hele dag door op elke plek in de tuin genieten van de zon.


    modern ligbed verplaatsbaar

    Comfortabele ligbedkussens voor je ligbed

    Heb je een ligbed in de tuin? Creëer dan nog meer comfort met een fijn ligbedkussen. In onze ruime collectie tuinkussens vind je zeker weten een geschikt kussen voor je ligbed. Een ligbedkussen zorgt niet alleen voor extra zachtheid en ondersteuning maar geeft je buitenruimte ook meteen meer stijl en kleur. Tips voor het aanschaffen van een ligbedkussen voor je ligbed Bonaire:

     

    1. Controleer altijd de afmetingen van je ligbed om ervoor te zorgen dat het kussen perfect past. Onze ligbedkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
    2. Kies voor ligbedkussens met een fijne dikke vulling voor een zachte en ondersteunende zit- of ligervaring.
    3. Zorg ervoor dat je tuinkussens weerbestending zijn en bestand tegen zonlicht, vocht en vlekken. Waterafstotende stoffen zijn hierin de beste keuze.
    4. Kies een ontwerp en kleur die past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je buitenruimte.
    5. Controleer of het ligbedkussen gemakkelijk te reinigen en onderhouden is. Afneembare of afwasbare kussenhoezen zijn handig voor het schoonmaken en het fris houden van de tuinkussens.

     

    Een ligbed voor elke tuin: de Sint-Maarten

    Ben je op zoek naar een modern ligbed met extra dikke loungekussens? Dan past ligbed Sint-Maarten helemaal bij jou! Dit strak vormgegeven ligbed heeft een verstelbare rugleuning zodat je in elke positie kan genieten van de zon. Extra fijn, dit ligbed heeft dikke comfortabele loungebedkussens. Zo kan je echt de hele dag genieten van dit mooie ligbed. Met zijn strakke vormgeving past dit ligbed in elke tuinstijl.

     

    Geniet van het comfort en de stijl van onze nieuwe ligbedden Sint-Maarten en Bonaire in je tuin. Creëer je eigen ontspanningsparadijs en maak van je tuin de perfecte plek om te relaxen en te genieten van het buitenleven.


    ligbed sint-maarten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.