Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hoe monteer je een adapterplaat op een parasolvoet?

  Om een Cannes parasol te kunnen gebruiken is er een parasolvoet nodig van 85kg of meer. Een van de opties die we hiervoor bieden is de 90kg parasolvoet die verrijdbaar is. Om gebruik te maken van deze parasolvoet moet de Cannes parasol echter wel vast worden gemaakt op deze voet. Hiervoor is een adapterplaat nodig. Maar hoe gebruik je deze adapterplaat nu eigenlijk? We hebben het hieronder uitgelegd in een aantal stappen. 

   

  Hoe monteer je een Cannes parasol op een 90kg parasolvoet?

  Stap 1 

  Neem de adapterplaat en de parasolvoet.

  Stap 2

  Gebruik de 4 sleuven van de adapterplaat voor beide bouten. Bevestig dan eerst de plaat op de voet met de korte bouten (nog niet vast draaien). Zorg dat je de lange bouten tegelijkertijd monteert aan de buitenkant van de plaat. Om het je gemakkelijk te maken adviseren wij je om voor het monteren van de plaat de lange bouten te voorzien van de moeren. 

  Stap 3 

  Als je de plaat op de voet heb gemonteerd, zet je het draaimechanisme op de 4 lange bouten en deze draai je dan vast. 

  Stap 4 

  Draai na het monteren eerst de lange bout aan en daarna de korte bouten. Je parasol is nu gereed voor gebruik!   Bekijk het stappenplan ook in het schema hieronder.   Bekijk hieronder de producten die horen bij een adapterplaat. 

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.