Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag verder!

  Kom je er niet helemaal uit of heb je ergens vragen over?

  Neem contact met ons op

  Ronde tuinset 4 personen

  Ronde tuinsets zijn er in allerlei versies, voor een verschillend aantal personen. In deze categorie vind je al de ronde tuinsets die wij aanbieden voor precies 4 personen. We bieden veel verschillende ronde tuintafels aan met daar omheen 4 tuinstoelen. Toon meer

  Voordelige ronde tuinsets voor 4 personen

  Ronde tuinsets zijn er in allerlei versies, voor een verschillend aantal personen. In deze categorie vind je al de ronde tuinsets die wij aanbieden voor precies 4 personen. We bieden veel verschillende ronde tuintafels aan met daar omheen 4 tuinstoelen. Alle onderdelen van deze tuinsets bieden we ook los aan, een tuinset kan hierdoor altijd worden uitgebreid met een stoel extra. Deze tuinsets zijn samengesteld zodat de meest voordelige prijs wordt aangeboden. Veel mogelijkheden waar we hier verder over vertellen.

  Een kleine maar fijne ronde tuinset

  Echt klein zijn ze natuurlijk niet onze tuinsets, maar we bieden qua ronde tuinsets geen tuinsets aan voor minder personen dan 4 personen. Klein maar fijn dus! De tuintafel is compact en zo gemaakt dat de poten zo min mogelijk ruimte in nemen en je je benen goed kwijt kunt onder de tafel. Daarbij hebben de tuintafels een afmeting van 120cm rond, zo is er genoeg ruimte voor iedereen, maar past hij prima op een kleiner terras. Een ronde tuinset voor 4 personen is hierdoor ook goed te gebruiken op vierkante balkons of dakterrassen. De voordelen van onze ronde tuinsets zijn:

  • De poten van de tuintafel zijn zo gemaakt dat ze niet in de weg zitten bij je benen onder de tafel
  • Een ronde tuinset past goed op een vierkant of rond terras (of op grotere rechthoekige terrassen)
  • Je kunt bij een volledige bezetting van de set elkaar allemaal aankijken, dit zorgt voor gezellig tafelen
  • De tuinsets zijn uit te breiden met extra tuinstoelen
  • Geschikt voor iedere tuin, balkon of dakterras

  Welke materialen worden er gebruikt bij onze tuinsets?

  De tuintafels die worden gebruikt bij onze ronde tuinsets zijn gemaakt van wicker op een aluminium frame, van polywood op een aluminium frame of helemaal van hout. Daarbij worden er stoelen aangeboden van wicker, hout, aluminium, rope, textileen of kunststof. Je merkt het al, een hoop combinaties! Bij onze wicker tuintafels worden echter alleen tuinstoelen gecombineerd die echt bij die specifieke kleur tuintafel past. Heeft de tuintafel een Mystic Grey kleur? Dan worden hierbij ook alleen Mystic Grey-kleurige tuinstoelen aangeboden. Dit komt omdat dit echt een set is en het alleen op deze manier goed bij elkaar past. De andere tuintafels hebben meer keuze mogelijkheden omdat hier meer tuinstoelen bij passen. Wil je meer informatie over de materialen die wij gebruiken bij onze tuinsets? Lees hier meer over in onze kennisbank. Hier vind je ook hoe je de materialen het beste kunt onderhouden en jouw tuinset zo mooi mogelijk kunt houden.  

  Een al samengestelde ronde tuinset heeft de beste prijs

  Al onze tuinsets zijn samengestelde sets van een tuintafel met gekozen tuinstoelen. In principe zijn alle tuinstoelen goed te combineren met onze tuintafels, maar de al samengestelde tuinsets hebben nog meer voordeel. Deze tuinsets hebben namelijk een korting in de prijs verwerkt waardoor je altijd het meest voordelig uitkomt met een tuinset die al door ons is samengesteld. Kom je er toch niet helemaal uit met deze tuinsets en zie je de combinatie die jij zou willen er niet tussen staan? Dan kan een tuinset alsnog samen worden gesteld door zelf de tafel en stoelen apart te combineren.

  Een 4 personen tuinset, kan ik die nog uitbreiden?

  Zoals al eerder aangegeven vind je in deze categorie alleen maar tuinsets die specifiek voor 4 personen zijn samengesteld. Maar de tuinstoelen zijn natuurlijk altijd nog los verkrijgbaar. Aan een 120cm ronde tuintafel past nog prima een 5e stoel, wil je echter nog meer tuinstoelen toevoegen? Dan ligt het echt aan het soort stoelen dat je aan de tafel hebt staan of dit nog gaat passen. We raden zelf namelijk niet aan om meer dan 5 stoelen aan de tafels te zetten, vandaar dat we ook alleen tuinsets aanbieden van 4 personen of ronde tuinsets voor 6 personen (met een 150cm tuintafel). Wil je meer dan 4/5 tuinstoelen aan je tafel, dan zou je voor een grotere tuintafel moeten kiezen of meteen moeten gaan voor een 6 persoons ronde tuinset.

  inspiratie van onze klanten

  Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
  experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.