Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hoe gebruik je een beschermhoes?

  Het correct hanteren van een beschermhoes is van cruciaal belang om effectief te zijn. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je de beschermhoes op de juiste manier gebruikt, omdat anders het bedekken van een tuinset of loungeset weinig doeltreffend zal zijn. Neem daarom de tijd om de onderstaande tips zorgvuldig door te nemen en raadpleeg altijd de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van de beschermhoes voor optimale resultaten. Het correct volgen van deze richtlijnen zal ervoor zorgen dat je tuinmeubelen op de best mogelijke manier worden beschermd tegen de elementen.

  beschermhoezenreinigers


  Het juiste gebruik van een beschermhoes 

  Wanneer je besluit om je tuinset te beschermen, zijn er verschillende belangrijke overwegingen. Het is in de eerste plaats van groot belang om de juiste maat beschermhoes te selecteren voor je specifieke tuinset. Maar hoe ga je hiermee aan de slag? Lees verder hieronder voor een gedetailleerde uitleg.

  1. Kies voor de juiste maat beschermhoes
  Meten van je tuin- of loungeset is eenvoudig wanneer deze al op zijn plaats staat in de tuin. Schuif de set zo goed mogelijk bij elkaar en meet vervolgens de lengte en breedte. Kies voor een beschermhoes met afmetingen die iets ruimer zijn dan deze gemeten maten. Vergeet niet de hoogte van het hoogste punt zorgvuldig te meten en hier ongeveer 5 cm van af te trekken. Hierdoor hangt de hoes iets boven de grond, waardoor de set kan ventileren en de kans op schimmelvorming wordt voorkomen.

  2. Zorg ervoor dat het product dat je opbergt droog is vóór het opbergen
  Het meubel dat je wilt beschermen, moet droog zijn voordat je het onder de beschermhoes plaatst. Wees proactief en berg de producten op voordat een regenbui toeslaat, zodat ze niet meer vochtig zijn wanneer ze onder de beschermhoes worden geplaatst. Dit voorkomt schimmelvorming, aangezien overtollig water anders niet kan weglopen.

  3. Plaats iets hoogs onder de hoes zodat de hoes een kleine afloop heeft
  Zorg ervoor (bij bijvoorbeeld een tuinset, loungeset of tuintafel) dat er nog een beetje ruimte is (houdt hier rekening mee bij het uitzoeken van de juiste maat hoes) om iets hoogs onder je hoes neer te zetten zodat de hoes aan iedere kant iets naar beneden afloopt. Zo voorkom je dat er water op de hoes blijft liggen en het water goed weg kan lopen. Een handig product dat je hiervoor kunt gebruiken en wij verkopen is de Bobbin. Deze 28cm hoge Bobbin zorgt ervoor dat de hoes niet volledig op de tuintafel rust. Heb je een hele grote tuintafel? Maak dan gebruik van meerdere Bobbins. 

  4. Laat (naast je af te dekken product) niets liggen onder de beschermhoes
  Zorg ervoor dat je alleen het specifieke product bedekt dat je wilt beschermen en laat niet alle accessoires, zoals kussens, nog op de set liggen wanneer je deze langdurig afdekt. Hoewel tuinkussens en andere accessoires gedurende een korte periode onder de hoes kunnen blijven, raden we aan om ze bij langdurige vochtige periodes binnenshuis op te bergen. Dit helpt om deze producten in optimale staat te houden!

   

  Bij iedere afdekhoes in ons assortiment staat ook apart nog aangegeven wat tips en voordelen zijn, kijk ook hier nog eens goed naar voordat je gebruik gaat maken van een beschermhoes! We bieden beschermhoezen aan voor loungesets, tuintafels, tuinsets, parasols, tuinstoelen, tuinkussens maar ook heaters. Bekijk al onze beschermhoezen

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.