Custom popup

Some text can go here

Button text
Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hoe gebruik je een beschermhoes?

  Het op de juiste manier gebruiken van een beschermhoes is heel belangrijk. Gebruik je namelijk je beschermhoes op een verkeerde manier? Dan heeft het afschermen van een tuinset of loungeset weinig zin. Zorg er daarom voor dat je onderstaande tips goed doorleest en je altijd de gebruiksaanwijzing bij de beschermhoes doorneemt. 


  Het gebruik van een beschermhoes 

  Bij het afdekken van een tuinset moet je denken aan verschillende elementen. Het is als eerst belangrijk dat je de juiste maat beschermhoes kiest voor je tuinset. Hoe doe je dit? Lees dat hieronder verder. 

  1. Kies voor de juiste maat beschermhoes
  Meet de tuinset of loungeset (als je deze al in de tuin hebt staan) op wanneer de set zo goed mogelijk bij elkaar geschoven is. Zorg er dan voor dat je een lengte/breedte qua beschermhoes kiest die iets ruimer valt dan deze afmetingen. Meet ook de hoogte van het hoogste punt goed op en haal hier ongeveer 5cm vanaf, zodat de hoes iets van de grond af hangt over je set heen. Dit zorgt ervoor dat de tuinset met hoes kan ventileren en je schimmelvorming voorkomt. 

  2. Zorg ervoor dat het product dat je opbergt droog is vóór het opbergen
  Het te beschermen product moet droog onder de beschermhoes opgeborgen worden. Zorg ervoor dat je net die ene bui voor bent en dat de producten niet meer vochtig zijn voordat je deze opbergt onder een beschermhoes. Dit voorkomt schimmelvorming, omdat het water anders niet meer weg kan. 

  3. Plaats iets hoogs onder de hoes zodat de hoes een kleine afloop heeft
  Zorg ervoor (bij bijvoorbeeld een tuinset, loungeset of tuintafel) dat er nog een beetje ruimte is (houdt hier rekening mee bij het uitzoeken van de juiste maat hoes) om iets hoogs onder je hoes neer te zetten zodat de hoes aan iedere kant iets naar beneden afloopt. Zo voorkom je dat er water op de hoes blijft liggen en het water goed weg kan lopen. Een handig product dat je hiervoor kunt gebruiken en wij verkopen is de Bobbin. Deze 28cm hoge Bobbin zorgt ervoor dat de hoes niet volledig op de tuintafel rust. Heb je een hele grote tuintafel? Maak dan gebruik van meerdere Bobbins. 

  4. Laat (naast je af te dekken product) niets liggen onder de beschermhoes
  Zorg ervoor dat je echt alleen je product afdekt wat je wilt afdekken en niet al je accessoires en bijvoorbeeld kussens nog op de set laat liggen terwijl je hem voor lange tijd afdekt. Tuinkussens of andere accessoires kun je gedurende een korte periode onder de hoes laten liggen, maar bij een langdurige vochtige periode adviseren wij de kussens en accessoires binnen op te bergen. Zo houdt je ook deze producten zo mooi mogelijk! 

   

  Bij iedere afdekhoes in ons assortiment staat ook apart nog aangegeven wat tips en voordelen zijn, kijk ook hier nog eens goed naar voordat je gebruik gaat maken van een beschermhoes! We bieden beschermhoezen aan voor loungesets, tuintafels, tuinsets, parasols, tuinstoelen, tuinkussens maar ook heaters. Bekijk al onze beschermhoezen

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking