Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    27 May 2024

    Ontdek onze Fosega: een zelf samen te stellen loungeset

    Nieuw in het assortiment loungesets bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen: de moderne loungeset Fosega. Deze stijlvolle en modern uitziende hoek loungeset bestaat uit hele comfortabele bankdelen die samen de basis vormen van de loungeset.

     

    Want de lounge serie Fosega kan je helemaal zelf samenstellen zodat je altijd een loungeset hebt dat past op jouw terras. Je kan aan de hand van de vierkante en rechthoekige bijzettafels handige plateaus maken aan de zijkant van de loungeset of plaats ze tussen de bankdelen voor een speel effect en perfect om je hapje of drankje op neer te zetten.

    Een onderhoudsvrije loungeset met natuurlijke uitstraling

    De lage loungetafels en bijzettafels hebben een aluminium houtlook blad die de loungeset een mooie natuurlijke uitstraling geven. De bank en stoel elementen van de Fosega lounge serie zijn gemaakt van gepoedercoated aluminium, extra fijn want zo is je loungeset onderhoudsvrij. De extra dikke loungekussens hebben een subtiele stone grey kleur, net even anders dan anders. Het hoogwaardige kwaliteit schuim in deze loungekussens zorgt daarnaast voor langdurig zitcomfort en jaren plezier. Met de Fosega geniet je van een loungeset die niet alleen op maat is gemaakt voor jouw buitenruimte, maar ook voor jouw comfort.

     

    Het samenstellen van je eigen loungeset met de Fosega biedt tal van voordelen. Niet alleen heb je de vrijheid om de perfecte opstelling te creëren die past bij jouw stijl en ruimte, maar je investeert ook in duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Je kan gemakkelijk schuiven met de losse elementen van de loungeset, zo kan je ook de opstelling keer op keer zelf veranderen. Van een hoek loungeset tot losse banken.. je kan het helemaal zelf bedenken.

    zelf loungeset samenstellen

    Hoe stel je zelf je loungeset samen

    Het is belangrijk om te kijken naar de inrichting van jouw tuin en natuurlijk waar je hem het beste kan plaatsen. Om dit inzichtelijk voor jezelf te maken zou je een plattegrond van je terras indeling kunnen tekenen. Naast de plaats in de tuin is de exacte ruimte ook van belang. Door het maken van een plattegrond kan je zien hoeveel ruimte je nodig hebt, het aantal zitplekken en natuurlijk de ruimte en looproute om de loungeset. Omdat je met een modulaire loungeset zelf alle kanten op kan heb je op je terras meer mogelijkheden en zit je niet vast aan één plek waar je hem neer kan zetten.

     

    Maak je modulaire loungeset helemaal compleet.

    Onze zelf samen te stellen loungesets zijn altijd voorzien van heerlijke dikke loungekussens. Dit zorgt voor een lekker zacht zitvlak en het oogt knus en gezellig. Om jouw modulaire loungeset nog perfecter te maken kan je natuurlijk ook je terras gezellig aankleden. In ons ruime assortiment aan tuindecoratie kan je bijvoorbeeld kiezen voor wat mooie tuin sierkussens, een parasol of een sfeervol buitenkleed. Hiermee creëer je meteen een plek in de tuin waar je het liefst elke dag zou willen doorbrengen.

    tuindecoratie

    Zwarte aluminium bijzettafel Rafael | Lage loungetafel Kent

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.