Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tuinmeubelen Brabant: Shop-in-shop Heesch

  deco zonwering heesch


  4 Seizoenen Tuinmeubelen bij Deco Zonwering 

  Al ruim 19 jaar is Deco Zonwering gevestigd in Heesch, vlakbij Oss, Eindhoven en Nijmegen. In de showroom kun je naast onze tuinmeubelen, alle zonweringproducten, zowel voor binnen als voor buiten, op je gemak bekijken. Deco Zonwering is zowel specialist in zonwering voor buiten, als voor binnen. Je kunt voor verschillende kwaliteits- en prijsklassen bij hen terecht.


  Onze producten worden altijd geleverd vanuit onze magazijnen in Twente. We hebben geen voorraad bij onze shop-in-shop partners. De tuinmeubelen die bij Deco Zonwering staan kunnen daardoor ook niet worden afgehaald/meegenomen en worden altijd uitgeleverd vanuit ons magazijn. Je hoeft Deco Zonwering niet te bellen voor een afspraak om langs te komen. Op onderstaande aangegeven tijden is Deco Zonwering geopend en is er iemand aanwezig. Buiten kun je naar de tuinmeubels kijken, wil je naar binnen? Dan graag even melden bij de ingang, even aanbellen en dan kan Deco Zonwering een kaartje met code meegeven.


  Een groot gedeelte van ons assortiment is bij Deco Zonwering in de showroom te bekijken, een gedeelte van dit assortiment is onderaan de pagina te zien. De producten kunnen hier echter alleen bekeken worden. De medewerkers van Deco Zonwering kunnen je verder niet helpen bij uitgebreide informatie over de producten, wel zijn ze aanspreekbaar voor simpele vragen. Wanneer je een product hebt bekeken en wilt bestellen dan kan dit via onze website of door even met het hoofdkantoor te bellen.

   
   
  Maandag 09:00 - 17:30
  Dinsdag 09:00 - 17:30
  Woensdag 09:00 - 17:30
  Donderdag 09:00 - 17:30
  Vrijdag 09:00 - 17:30
  Zaterdag 09:00 - 15:00
  Zondag Gesloten
  Shop-in-shop Deco Zonwering

  Deco zonwering
  Nieuwstraat 19a
  5384 TC Heesch
  0412 480 490


  Routebeschrijving  Hieronder staan de producten weergegeven die te zien zijn bij Deco Zonwering


  Hieronder foto's van onze producten bij Deco Zonwering

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.