Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Montageservice

  Kan ik mijn tuinmeubelen laten monteren?

  Sommige producten worden ongemonteerd bij je thuis geleverd. De producten die we leveren zijn echter altijd gemakkelijk te monteren. Lukt dit niet of wil je toch liever dat de producten door ons gemonteerd worden? Wij bieden montageservice aan voor onze producten. Voor € 100,- monteren wij alle ongemonteerde delen en verwijderen wij alle verpakkingsmaterialen van de producten. Het afval van de verpakkingsmaterialen nemen wij dan ook mee retour. 


  Wil je gebruik maken van deze service? Laat dit vooraf weten aan onze klantenservice. Stuur een mail met je ordernummer naar [email protected]

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.