Eigen bezorg service
Gratis verzending boven de €500,-
Betalen bij aflevering
14 dagen niet goed geld terug

Privacy Policy

JE BEVINDT JE OP DE WEBSITE VAN 4 SEIZOENEN TUINMEUBELEN.

 

Onze volledige bedrijfsgegevens zijn:


4 Seizoenen Tuinmeubelen 
Vestigingsadres: Haaksbergerstraat 936 A, 7548 PC Enschede
KvK-nummer te Enschede: 8221291
Btw-identificatienummer: NL202083792B01

4 Seizoenen Tuinmeubelen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/

053 - 85 11 463

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

4 Seizoenen Tuinmeubelen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • IP-adres

  • Locatiegegevens

  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

  • Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@4seizoenentuinmeubelen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

4 Seizoenen Tuinmeubelen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder, alleen naar toestemming van u als bezoeker

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

  • 4 Seizoenen Tuinmeubelen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

  • 4 Seizoenen Tuinmeubelen volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

  • Geautomatiseerde besluitvorming

4 Seizoenen Tuinmeubelen neemt  niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van 4 Seizoenen Tuinmeubelen) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

4 Seizoenen Tuinmeubelen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor alle categorieen 7 jaar in verband de wettelijke verplichting vanuit de belastingdienst, behalve wanneer de correspondentie niet tot een overeenkomst heeft geleid dan volgende de volgende bewaartermijnen:

  • Contactformulier -> 1 jaar

  • Email -> 1 jaar

De statistieken op www.4seizoenentuinmeubelen.nl worden in Google Analytics voor 26 maanden bewaard. 4 Seizoenen Tuinmeubelen verzamelt data van geanonimiseerde ip adressen en zijn niet te herleiden tot u als persoon. 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

4 Seizoenen Tuinmeubelen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 4 Seizoenen Tuinmeubelen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

4 Seizoenen Tuinmeubelen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. 4 Seizoenen Tuinmeubelen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Hiervoor gebruikt 4 Seizoenen Tuinmeubelen de functionaliteiten van Google en Facebook.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie: Googly Analytics

  • Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet

  • Bewaartermijn: 26 maanden

Cookie: Googly Analytics

  • Functie: remarketing

  • Bewaartermijn: maximaal 90 dagen

Cookie: www.4seizoenentuinmeubelen.nl

  • Functionele cookies

Cookie: Facebook

  • Functie: remarketing
  • Bewaartermijn: maximaal 90 dagen

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 4 Seizoenen Tuinmeubelen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@4seizoenentuinmeubelen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

4 Seizoenen Tuinmeubelen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Derden

We werken samen met derde partijen die ons helpen met de volgende diensten:

  • Logistieke doeleinden: zoals pakketbezorgers, leveranciers
  • Marketingdiensten. Wij gebruiken hier software voor, zoals Google Adwords.
  • Analysediensten voor het analyseren van gegevens over je bezoek aan en gebruik van onze shop. We gebruiken hier software voor, zoals Google Analytics.
  • IT-diensten voor onderhoud en beheer van onze systemen en opslag van gegevens.

Met bovenstaande partijen zijn waar nodig verwerkersovereenkomsten afgesloten.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

4 Seizoenen Tuinmeubelen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@4seizoenentuinmeubelen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij maken gebruik van cookies om onze website te analyseren en optimaliseren. Accepteer de cookies om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de site. Klik op 'manage cookies' om uw voorkeuren aan te geven en de cookies te accepteren. Manage cookies

94% beveelt ons aan!

4,7 sterren

Gratis verzending

vanaf €500,- en kleine producten vanaf €50,-

Niet goed? Geld terug!

binnen 14 dagen

Snel geleverd

binnen 2-5 werkdagen

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.