Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tuinmeubelen Zuid-Holland: Shop-in-shop Zoetermeer

  ambiance tetteroo


  4 Seizoenen Tuinmeubelen bij Ambiance zonwering Tetteroo

  Ambiance zonwering Tetteroo is onze partner in de omgeving van Zoetermeer. Zij zijn dé specialist in alles wat te maken heeft met zonweringen! Bij Ambiance kun je naast onze tuinmeubelen een compleet assortiment aan zonwering vinden. Denk hierbij onder andere aan zonneschermen, rolluiken, screens en garagedeuren. Naast bovenstaande verkopen ze ook zonwering voor binnen, denk hierbij bijvoorbeeld aan horren en raamdecoratie van topmerken als Luxaflex, Velux en verosol.

  Alles over Ambiance zonwering Tetteroo

  Een van de speerpunten van Ambiance zonwering Tetteroo is hun service. De zonwering specialisten staan klaar om je te voorzien van een gedegen en professioneel advies. Dit alles zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw situatie. Ook kunnen ze helpen met het bedenken van oplossen van problemen waarvoor jij de oplossing niet hebt kunnen vinden. Mocht je dat willen, kunnen de specialisten van Ambiance ook vrijblijvend bij je thuis langskomen om samen naar de beste oplossing te zoeken. De showroom, medewerkers en busjes van van Ambiance zijn allemaal herkenbaar door het oranjeblauwe Ambiance logo.

  Zonwering trends

  Bij Ambiance zonwering Tetteroo is het ook mogelijk om een renovatie of onderhoudsabonnement af te sluiten voor je huidige zonwering product. Je bent van harte welkom in de showroom in Zoetermeer om een kijkje te nemen naar de nieuwste trends op het gebied van zonwering. Laat je informeren en inspireren door alle producten in de showroom en door de aanwezige medewerkers. Daarnaast kun je op de website van Ambiance zonwering Tetteroo informatie vinden over eventuele kortingen, acties, open dagen en koopzondagen.


  Mocht je extra zekerheid en garantie willen, kun je er ook voor kiezen om het Ambiance Zekerheidspakket aan te schaffen. Dit pakket is ontwikkeld met de consument in gedachten. Doordat Ambiance is aangesloten bij de ROMAZO branchevereniging voor markiezen bedrijven, rolluikbedrijven en zonweringsbedrijven binnen Nederland is het mogelijk om het optimale pakket aan zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Ambiance zonweringen Tetteroo.

   
   
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:00 
  Woensdag 10:00 - 17:00 
  Donderdag 10:00 - 17:00 
  Vrijdag 10:00 - 17:00 
  Zaterdag 10:00 - 16:00 
  Zondag Gesloten
  Shop-in-shop Ambiance Tetteroo

   

   

   


  Hieronder staan de producten weergegeven die te zien zijn bij Ambiance Tetteroo


  Hieronder zie je foto's van een gedeelte van het assortiment dat bij Ambiance Tetterroo staat.

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.