Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    Nieuws & Advies


    21 February 2024
    Top 3 tuintrends voor 2024
    De mooie maanden komen er weer aan en dit is natuurlijk ook al de tijd om je te laten inspireren voor het tuinseizoen van 2024. Wat zijn de tuintrends en hoe ga jij je tuin en terras gezellig aankleden?
    Lees meer
    13 February 2024
    Je terras en tuin klaar voor het voorjaar
    De lente is het perfecte seizoen om te genieten van de tuin. Na een lange winter is het tijd om weer naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht en het groen om ons heen. Laat je inspireren door onze tips om je terras of tuin klaar te maken voor de lente
    Lees meer
    12 February 2024
    Privacy in je tuin of interieur; een verplaatsbaar tuinscherm
    Nieuw in onze nieuwe tuinmeubelen collectie van 2024: een modern verplaatsbaar privacy tuinscherm van prachtig duurzaam hout.
    Lees meer
    20 December 2023
    4 Seizoenen Tuinmeubelen collectie 2024
    De 4 Seizoenen Tuinmeubelen collectie voor 2024 is een combinatie van modern design, duurzame materialen en natuurlijk het beste zitcomfort. Onze nieuwe samengestelde collectie, geschikt voor elk seizoen, maakt van jouw terras een fijne buitenruimte.
    Lees meer
    13 September 2023
    Najaarsonderhoud voor tuinmeubelen: praktische tips
    Het najaar breekt bijna weer aan, wat betekent dat het tijd is om na te denken over het schoonmaken en opbergen van je tuinmeubelen en tuinkussens. Om ervoor te zorgen dat je tuinmeubelen de winter goed doorstaan, hebben we speciaal voor jou handige tips samengesteld, zodat je volgend voorjaar weer volop van je buitenruimte kunt genieten. Lees al onze tips over het opbergen en het uitkiezen van een goede beschermhoes voor jouw tuinmeubelen.
    Lees meer
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.