Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    Nieuws & Advies


    18 July 2024
    Hoe creëer je schaduwplekjes in je tuin: Geniet comfortabel van buiten
    De zomer is in volle gang en wat is er nu heerlijker dan genieten van ontspanning en verkoeling in je eigen tuin? Of je nu in de zon geniet, een boek leest in de schaduw of een gezellige barbecue organiseert met vrienden en familie, een goede parasol is onmisbaar in jouw tuin.
    Lees meer
    10 June 2024
    Een betonnen tuintafel, creëer een stijlvol terras
    Een betonlook tafel met elegante tuinstoelen kan je buitenruimte veranderen in een stijlvolle en comfortabele plek. Of je nu een etentje geeft of gewoon wilt ontspannen met een goed boek, deze meubels bieden de perfecte mix van design en gebruiksgemak. Kies voor duurzame en stijlvolle meubels en maak van je buitenruimte een plek om trots op te zijn.
    Lees meer
    27 May 2024
    Ontdek onze Fosega: een zelf samen te stellen loungeset
    Nieuw in het assortiment loungesets bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen: de moderne loungeset Fosega. Deze stijlvolle en modern uitziende hoek loungeset bestaat uit hele comfortabele bankdelen die samen de basis vormen van de loungeset.
    Lees meer
    16 April 2024
    Een moderne houten Japandi loungeset voor buiten of in je interieur
    Op zoek naar een stijlvolle houten loungeset die aansluit bij de Japandi tuinstijl? Maak dan kennis met onze houten Felline lounge serie. Deze comfortabele loungeset gemaakt van acaciahout is verkrijgbaar als complete loungeset maar ook als losse tuinmeubelen.
    Lees meer
    13 March 2024
    Top 3 tuintrends voor 2024
    De mooie maanden komen er weer aan en dit is natuurlijk ook al de tijd om je te laten inspireren voor het tuinseizoen van 2024. Wat zijn de tuintrends en hoe ga jij je tuin en terras gezellig aankleden.
    Lees meer
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.