Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Montage van je tuinmeubelen

  Product montage

  Wij leveren onze producten in originele verpakking. Dit houdt in dat veel van onze producten nog gemonteerd moeten worden wanneer je ze thuis ontvangt. Daarnaast worden een aantal producten ongemonteerd verstuurd. Dit doen wij om transportschade zo veel mogelijk te voorkomen en zo de producten zo mooi mogelijk te houden. Alle producten die we leveren zijn natuurlijk wel eenvoudig door iedereen te monteren. Wij leveren een uitgebreide handleiding bij de producten.


  Het is echter niet altijd zo dat de geleverde tuinmeubelen nog gemonteerd moeten worden. Veel tuinstoelen of wicker tuinsets worden bijvoorbeeld al wel gemonteerd geleverd. Het ligt aan het product zelf of het al gemonteerd is of niet. 

  Montagehandleiding

  Bij levering van ongemonteerde producten ontvang je een montagehandleiding. Volg de stappen van deze handleiding om de tuinmeubelen op correcte wijze in elkaar te zetten. Heb je naar aanleiding van de montagehandleiding vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, mail je vraag of opmerking naar [email protected]

   

  Montageservice

  Wil je toch liever je tuinmeubelen laten monteren bij ontvangst? Lees hier meer over.

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.