Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    13 March 2024

    Top 3 tuintrends voor 2024

    De mooie maanden komen er weer aan en dit is natuurlijk ook al de tijd om je te laten inspireren voor het tuinseizoen van 2024. Wat zijn de tuintrends en hoe ga jij je tuin en terras gezellig aankleden.


    Tuintrend 1: Tuinmeubelen van natuurlijke en duurzame materialen

    Ook in 2024 komen tuinmeubelen van natuurlijke en duurzame materialen en in natuurlijke tinten weer helemaal terug. Zo sluit deze tuintrend helemaal aan op de Japandi woontrend en het Scandinavische gevoel dat we ook graag in ons interieur doorvoeren. Milieuvriendelijk en 100% gerecycled zijn termen die de laatste jaren steeds vaker voorbijkomen. Ook op het gebied van tuinmeubelen speelt dit in 2024 een grote rol. Tuinmeubelen van duurzame materialen zie je dan ook steeds meer voorbijkomen en door te kiezen voor deze duurzame tuinmeubelen draag je ook meteen bij aan een betere wereld. Met onze eigen tuinmeubelen collectie voor 2024 bieden we design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

    Tuinmeubelen van het materiaal rope / touw
    Wij hebben het al een aantal jaar in ons assortiment en vorig jaar was het erg populair, het duurzame materiaal rope voor jouw tuinmeubelen. Dit jaar gaat deze trend doorzetten en zo ook binnen onze nieuwe collectie voor 2024 voegen we nieuwe tuinmeubelen van rope toe. Door dit duurzame materiaal gaan de tuinmeubelen jaren mee en door zijn natuurlijke uitstraling is het een prachtige toevoeging voor jouw buitenruimte.

    Binnen onze nieuwe collectie van 2024 hebben we enkele tuinmeubelen toegevoegd van dit onderhoudsvriendelijke materiaal. Maak eens kennis met de lounge serie Isabel. Deze lounge serie is gemaakt van het duurzame materiaal rope en hebben we gecombineerd met fijne loungekussens in de kleuren zand en zwart.

     

    3-persoons loungebank Isabel | loungestoel Isabel | tuinset Isabel + tuintafel Cyprus | tuinstoel Mona black



    Tuintrend 2: Haal je interieur naar buiten
    Een populaire tuintrend in 2024 is je leefomgeving verbinden met buiten. We zijn steeds vaker buiten te vinden en betrekken de buitenruimte graag bij ons interieur zodat we het hele jaar door kunnen genieten van onze woon en leefruimte. Door je woonstijl, kleuren en accessoires van binnen terug te laten komen in je tuin verbind je je tuin met je interieur. Denk hierbij aan dezelfde kleuren in je sierkussens of tuinkussens, accessoires of een mooi outdoor vloerkleed. Deze styling zorgt voor een mooie overgang van binnen en buiten. Zorg voor mooie tuinmeubelen in een neutrale tint en combineer dit met de accentkleuren uit je interieur. Op deze manier verander je heel je buitenruimte door alleen het vernieuwen van je accessoires.

    Kies voor buitenmeubilair dat niet alleen stijlvol is, maar ook het comfort van je binnenruimte naar buiten brengt. Luxe loungesets met zachte kussens en gezellige dekens nodigen uit tot ontspannen en maken van je tuin een verlengstuk van je woonkamer. Overweeg ook het gebruik van dezelfde kleuren en materialen als je binnen meubilair voor een harmonieus geheel.

     

    japandi tuinmeubelen

    Loungestoel Felline | Buitenkleed Averio | Bijzettafel Kent en Rafael | Diningstoel Felline

     

    Tuintrend 3: Tuintrend Japandi gecombineerd met prints en kleuren
    Je zal het niet zeggen maar kleuren en prints zijn in 2024 weer helemaal terug van weggeweest. Dit is dan ook een gezellig tuintrend die van jouw tuin een feestje maken. De perfecte basis voor deze tuintrend is een tuinset in natuurlijke tinten zodat je deze kan aanvullen met trendkleuren. Gedurfde kleuren zoals terracotta en zachtroze worden dit jaar veel gecombineerd met stijlvolle prints als bloemen en patronen. Laat je inspireren en geef jouw tuin een eigen persoonlijkheid en maak van jouw buitenruimte een echte blikvanger.

    Wil je zelf een Japandi stijl creëren in eigen tuin? In een Japandi-tuin vind je vaak strakke lijnen, veel natuurlijke materialen zoals hout en steen, en zorgvuldig geselecteerde planten die zorgen voor een fijne en rustige sfeer. De kleurenpaletten zijn doorgaans neutraal en aards, wat bijdraagt aan een gevoel van eenvoud en kalmte. Op zoek naar Japandi tuinmeubelen? Bekijk dan eens onze nieuwe Felline lounge serie. Deze luxe loungeserie gemaakt van acaciahout en gecombineerd met zandkleurige kussens stralen een rustige en warme sfeer uit wat helemaal past bij de Japandi tuinstijl.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.