Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    21 April 2021

    Shop de look | Shades of Blue

    Er zijn zoveel soorten tinten blauw. Ga jij voor blauwe tuinkussens met een patroon, lichtblauw of een aquablauw velvet kussen? Shop de look met ons thema ‘Shades of Blue’.


    Blauw is een kleur die eigenlijk altijd wel kan. Een donkere kleur blauw straalt al snel luxe en warmte uit op jouw tuinset en een wat fellere kleur gecombineerd met een patroon geeft één en al vrolijkheid. Blauw is goed te combineren met allerlei andere kleuren. Stel je wilt blauw combineren met een andere kleur, dan geven we je de tip om hierbij voor of 1 extra uitgesproken kleur te kiezen en daarbij wellicht nog een neutrale tint (als grijs of beige), of te kiezen voor blauw met alleen een neutrale tint. 


    Donkerblauwe tuinkussens

    Onze donkerblauwe tuinkussens zijn gemaakt van verschillende materialen en prints. De velvet kussens zijn  grotendeels gemaakt van polyester met een percentage katoen en zijn gemaakt met een velours afwerking. Daardoor hebben de kussens een heel chique uiterlijk. Dit chique uiterlijk ligt er echter aan hoe je de kussens combineert, want combineer je deze velvet donkerblauwe tuinkussens met een oranje kleur dan zorgt dat juist voor een heel stoer uiterlijk. Combineer je de kussens met een taupe kleur of andere velvet kussens, dan wordt het een heel chique geheel. Combineer verschillende materialen en prints met elkaar om een heel gevarieerd uiterlijk te creëren. Zo passen deze donkerblauwe velours kussens eigenlijk bij bijna ieder ander kussen en binnen iedere look. 


    Blauwe velvet woonkussens

    Onze kussens uit the Velvet Collection zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren maar binnen deze collectie hebben we een prachtig donkerblauw kussen met gouden rits. Donker bauw + goud = een extra luxe uitstraling voor onder jouw overkapping. Je kan deze velvet kussens goed mixen met onze tuinkussens maar ook binnen in jouw interieur doet ons velvet kussen het goed. Zo kan je het hele jaar door genieten van onze velvet kussens. De kussens zijn dus niet alleen voor buitengebruik, maar ook heel goed binnen te gebruiken! 

    Lekker lang genieten met onze zitkussens

    Geef jouw hocker, bankje, stoel of kruk een mooi kussen zodat je een extra zitplek creëert op jouw terras. Met onze blauwe zitkussens geef je jouw tuinmeubelen eenvoudig een complete nieuwe look. Deze blauwe kussens vallen op door de frisse, blauwe kleuren. Als voorbeeld geven we onze panama effen blauwe zitkussens, die verkrijgbaar zijn in verschillende blauwe tinten. Op zoek naar een iets minder felle kleur blauw maar toch een opvallend tuinkussen? Kies dan voor onze zitkussens met print, zoals hocker kussen Riff Blue! Dit kussen heeft een licht blauwe kleur maar is toch een eye catcher door zijn jungle print met papegaaien. Al onze zitkussens zijn door zijn strakke vorm perfect voor elke tuinbank, tuinstoel, hocker en kruk.

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.