Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    29 March 2023

    Shop de look | bohemian tuintrend

    Nog even en dan kunnen we weer genieten van de warme zomerdagen! Is jouw tuin hier al helemaal klaar voor? De bohemian tuinstijl is een trend waarbij je veel kleuren kunt combineren óf het juist naturel kunt houden; met prints, veel planten en natuurlijke materialen. Deze stijl geeft je snel het gevoel dat je op vakantie bent, doordat er vaak oosterse invloeden worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Laat je inspireren en shop de look!

     

    Maak je bohemian tuin compleet met een houten loungeset

    Een moderne loungebank mag niet missen in een bohemian tuin want een vakantiegevoel krijg je pas echt als je kan relaxen op je eigen terras. Een tuinset met natuurlijke materialen en kleuren die hier perfect bij aansluit is onze loungeset Kent. Deze moderne loungeset heeft een onderstel van hout en kussens in een natuurlijke beige kleur. Ook heeft deze loungeset bijpassende tafels in hetzelfde materiaal. Geen fan van beige? Onze loungeset Kent is ook verkrijgbaar met donkergrijze kussens.

    Combineer de loungeset met een mooi buitenkleed en kussens in verschillende kleuren en printjes. Op deze manier krijg je precies de bohemian sfeer die je wilt creëren voor dat vakantiegevoel! Om het helemaal af te maken style je de loungebank af met een mooi plaid. Ook handig voor de wat koudere dagen.

    houten loungeset kent


    De houten Kent bijzettafels

    Zoals hierboven al benoemd is het gebruik van natuurlijke materialen absoluut een must. Vooral hout, rotan, bamboe en riet staan bij zowel meubels als decoratie centraal binnen de bohemian stijl. De bijbehorende Kent bijzettafels, die ook los verkrijgbaar zijn, passen hier perfect bij. Deze houten bijzettafel is in twee formaten beschikbaar waardoor je leuk kan spelen met het hoogteverschil. Dit geeft een subtiele, speelse look en staat dus parallel aan de bohemian tuintrend; een gezellige mix van warme interieur stijlen! Om het helemaal af te maken kan je de bijzettafels decoreren met een aantal mooie vazen en een buitenkleed van natuurlijk materiaal.

     

    Een bohemian terras stylen

    Hoe style je een bohemian terras? Zodra de basis staat van je bohemian tuin, komt het aan op decoratie. Dit is het moment dat je helemaal kan uitpakken en het zo bont kan maken als je zelf wilt. Kenmerkende decoratieve elementen binnen de bohemian trend zijn rotan spiegels, rieten manden, wandkleden, terracotta potten en heel veel kussens en plaids. Met de rustige basis van meubels in natuurlijke materialen en tinten kan je met de decoratie nog verschillende kanten op gaan. Wil je het allemaal rustig houden? Dan kan je gaan decoreren in dezelfde natuurlijke materialen en kleuren als de meubels. Mocht je het toch wat bonter willer maken, kies dan voor verschillende opvallende kleuren en printjes.


    kent



    Toch geïnteresseerd in wat bontere decoratie binnen je nieuwe bohemian tuin? Kies dan voor deze opvallende loungekussens in verschillende kleuren. Ook deze trendy plaids met print passen perfect bij je nieuwe bohemian terras. Style het af met wat gezellige tuinlampjes en een mooi buitenkleed en je bent helemaal ready to go!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.