Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    18 May 2022

    Shop-de-look: een modern chique tuin

    Houd jij van een strakke en moderne tuin? Dan is de tuintrend ‘Modern Chique’ iets voor jou! Deze opkomende trend ga je in 2022/2023 bij veel meubels en inrichtingen zien, zowel binnen als buiten. In deze shop-de-look adviseren wij jou graag voor tuinmeubelen met een moderne en chique uitstraling.

     

    Wat is Modern Chique?
    Wat we onder deze trend verstaan zijn vooral strakke en moderne tuinmeubelen. Hierbij staan strakke lijnen dan ook op nummer één. Samen met brede armleuningen, heerlijk dikke kussens en minimalistische afwerkingen. De tuinmeubelen binnen deze tuintrend worden vaak gemaakt van aluminium. Dit materiaal oogt modern, is deels onderhoudsvrij en altijd afgepoederd met een speciale poedercoating. De coating is vaak donker van kleur, dus denk hierbij aan zwart, antraciet of grijs.

     

    Modern chique loungesets
    Een ‘Modern Chique’ loungeset moet er niet alleen strak uitzien, je wilt er ook lekker kunnen ontspannen tijdens een warme lentedag of heerlijk languit bijbruinen in de warme zomerzon. Binnen deze tuintrend is comfort dan ook een erg belangrijk element. Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we binnen deze chique tuintrend enkele geschikte loungesets die helemaal aansluiten bij een moderne tuin en terras.

     

    Loungeset Bezano
    De Bezano heeft niet alleen een geweldige look hij zit ook nog eens erg goed! Met de kenmerken robuust, strak en comfortabel pas het helemaal binnen de trend Modern Chique. De heerlijke dikke kussens en een net niet te diepe zit op hoogte maken deze loungeset erg comfortabel. De loungekussens van deze loungeset zijn verkrijgbaar in twee kleuren zodat er altijd een tuinset past bij jouw stijl. Het frame van de Bezano is van aluminium en gepoedercoated matt black, dit geeft de loungeset een luxe en moderne uitstraling.

     

    Binnen de Bezano serie zijn er 3 soorten complete loungesets verkrijgbaar, namelijk:
    - Loungeset Bezano met 2-persoonsbank
    - Loungeset Bezano met 3-persoonsbank
    - Hoek loungeset Bezano 4-delig

     

    Hoek Loungeset Gonesse
    De hoek loungeset Gonesse is een multifunctionele, stijlvolle en vooral een moderne uitziende hoek loungeset. Deze loungeset bestaat uit 3 elementen, waaronder een verlengd hoekelement en twee identieke vrijstaande loungebanken.  Doordat je de opstelling van deze loungeset zelf kan bepalen is hij ideaal voor een groot terras maar ook voor een kleiner dakterras of overkapping in de tuin. De loungeset zit erg comfortabel door zijn dikke kussens en daarnaast worden er bij de set twee armrollen bijgeleverd. Met deze 6 persoons lounge hoekbank kan je tijdens de lange zomeravonden lekker buiten genieten met een hapje en drankje. Maar ook om eens heerlijk languit te liggen is deze loungebank zeer geschikt.


    Luxe moderne vuurtafels en vuurzuilen
    Wil je er in de tuin gezellig, lekker warm en Modern Chique bij zitten? Nee dan een moderne vuurtafel voor bij jouw loungeset. Deze luxe tuintafels met een vuurhaard zijn helemaal een trend en zie je steeds vaker terug in tuin en terras. De vuurtafels zijn van zeer hoge kwaliteit en ook gemakkelijk in gebruik. Vanwege dat de tafels op gas gebruikt worden, kan het vuur zelf gemakkelijk geregeld worden. Vuurtafels zijn dan ook de nieuwste vorm van moderne verwarming voor buiten in de tuin.


    Heb je geen plek voor een grote vuurtafel? Kies dan voor een vuurzuil. Deze plaats je op je terras en is meteen een mooie decoratie. Onze terrasverwarmers zijn een perfecte aanvulling op je lounge- of tuinset. Zo kan je het hele jaar door genieten van je tuin of terras.


    Moderne tuin


    Sierkussens voor binnen | hoek loungeset Gonesse | buitenvloer kleed Amarante | vuurtafel wit | vuurzuil zwart | bijzettafeltje Rafael | hoek loungebank Bezano

     

    Moderne tuindecoratie
    Ook tuindecoratie en accessoires hebben een impact op de gehele sfeer van je tuin. Je kunt het hiermee zo gek maken als je zelf wilt, maar vooral witte, zwarte of beige accessoires doen het vaak goed binnen de tuintrend Modern Chique. Kies bijvoorbeeld voor meer luxere stoffen als velvet voor sierkussens voor op de loungeset.


    Sfeervolle lantaarns en windlichten
    Mooie lantaarns en windlichten zijn ideaal om een moderne look aan jouw tuin te geven. Deze lantaarns en windlichten geven niet alleen een nieuwe look, maar ook meteen sfeer aan de tuin. Tijdens de donkere dagen laat je dan ook jouw tuin nog mooier uitlichten. Een echte eyecatcher voor je veranda, tuin of op het balkon! Bovendien worden de artikelen ook gemaakt van duurzame materialen.


    Heerlijke buiten vloerkleden
    Heb je opfleuring van je tegels nodig? Of vind je het leuk staan om een buiten vloerkleed of plaid onder je tuinmeubelen te leggen? Onze vloerkleden en plaids zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik, maar voelen alsnog heerlijk aan. Met een buiten vloerkleed geef je jouw tuinmeubelen meteen een hele moderne en chique uitstraling. Een strakke, kleurrijke of juist simpele print vloerkleed? Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen heb je ze in allerlei soorten.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.