Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    20 April 2021

    Shop de look | The Velvet Collection

    Je kan het bijna niet gemist hebben; velvet, velours, fluweel... deze stof is weer helemaal terug van weggeweest.


    Velours tuinkussens

    In de mode- en interieurwereld is het een veel gebruikt materiaal maar ook voor onze sierkussens en tuinkussens kiezen wij voor deze luxe stof. Ga jij voor een printje of kies je liever voor strak en rustig? De velvet kussens van Hartman en Madison hebben wij in allerlei soorten en maten, dus laat je inspireren en shop de look hieronder.


    Velvet palletbank kussens voor buiten

    Onze mooie velvet palletkussens zijn perfect voor een pallet tuinbank. De Outdoor velvet stof is waterafstotend en geschikt om in de regen te laten liggen, ideaal voor intensief buitengebruik. De palletbank kussens kunnen daarnaast ook gebruikt worden bij een andere loungeset uit onze ruime collectie. Zo geef je jouw tuinbank gemakkelijk een andere look door de kussens te veranderen. Combineer de velvet palletkussens met velvet loungekussens in de rug, of kies voor sierkussens in de rug zodat je je palletbank een geheel eigen uitstraling kunt geven. We hebben voor het gemak ook al palletkussen sets gemaakt, zodat je bijpassende loungekussens in de rug hebt bij je palletkussen. Ook deze palletkussen set kun je natuurlijk aankleden met onze sierkussens of plaids. 


    Velvet sierkussens voor binnen en buiten

    Naast onze velvet tuinmeubelen kussens hebben wij bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen ook een luxe veranda collectie van Hartman, speciaal voor onder de overkapping of voor binnen bij jou op de bank. Deze sierkussens zijn afgewerkt met een mooie gouden rits wat een chique uiterlijk geeft. Kies voor een warme effen kleur zoals ons model ‘Fara Sand’ of ga voor een gewaagde print met ‘Nice Blue’.

    Toch hebben we niet alleen velvet sierkussens voor binnen, we bieden deze namelijk ook aan als 'outdoor' variant van Madison. Deze kussens hebben onder de velvet stof een waterafstotende laag zitten waardoor ze goed buiten gebruikt kunnen worden. De velvet sierkussens, maar ook velvet tuinkussens zijn zo goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zo haal je jouw interieur naar buiten en kan alles perfect gecombineerd worden! Haal ze in de winter weer naar binnen en gebruik ze op je bank, zo haal jij alles uit je velvet sierkussens


    Loungekussens van velvet

    Naast onze velvet kussens voor palletbanken en velvet tuinstoelkussens kan je bij ons ook terecht voor velvet zitkussens en ligbed kussens van velvet! Buiten loungen wordt met deze kussens extra heerlijk door zijn zachte fluwele stof. Ook deze loungekussens zijn gemaakt van de Outdoor stof zodat je ze gerust 's nachts buiten kan laten liggen. De combinatie van Hollands vakmanschap en dit onderhoudsvriendelijke materiaal staat garant voor jarenlang tuinplezier. Ga voor luxe en een warme kleur zoals onze blauwe velvet kussens ‘Velvet Blue’, mooie blauwe tinten die jouw tuinmeubelen of interieur een chique uitstraling geeft.

    Aaibare stoffen en materialen combineren

    Lekker lang tafelen doe je met de tuinkussens van 4 Seizoenen Tuinmeubelen. Met de aaibare velvet stoffen van Hartman en Madison zit je namelijk nóg lekkerder. Combineer een velvet kussen eens met een kussens met print. De meeste van onze velours kussens zijn effen van kleur en hierdoor goed te combineren. Het combineren van verschillende stoffen en materialen geeft je tuinset of bank dynamiek en een gevarieerd geheel. Jouw tuinset, tuinbank, tuinstoel of gewone bank is pas echt af met een paar velours sierkussens! Hieronder is een groot deel van onze velours tuinkussens te bekijken. 

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.