Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    12 May 2021

    Shop de look | de moderne tuin

    In een strak ingerichte tuin horen moderne tuinmeubelen met strakke lijnen en materialen thuis. Kies voor strakke vormen voor een strak geheel. Een musthave voor iedereen tuin zijn natuurlijk onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen en tuinmeubelen van rope. Kleuren als zwart, wit en grijs komen in een moderne tuin goed tot zijn recht.

     

    3x een moderne hoek loungeset

    Op zoek naar een moderne loungeset met een heerlijke hoekopstelling voor het ultieme relax gevoel? Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we speciaal voor jou 3 moderne loungesets uitgelicht voor op jouw terras. Maak kennis met de Hoedspuit, onze Gonesse en de Bezano serie.

    Plateau loungeset Hoedspruit

    Als je graag een unieke en moderne loungeset wilt waar je jaren plezier van hebt is onze Hoedspruit een goede keuze! Deze ruime loungebank heeft maar liefst ruimte voor minimaal 6 personen en door zijn twee losse banken en losse hoekelement kan je gemakkelijk de opstelling zelf bepalen. Door de combinatie van aluminium en polywood is deze geheel loungeset onderhoudsvrij.


    Moderne loungeset Hoedspruit


    Zelf samen te stellen loungeset

    De hoek loungeset Gonesse uit onze collectie heeft wat weg van onze Hoedspruit maar door zijn licht grijze loungekussens en rankere poten heeft hij een totaal andere uitstraling. Extra leuk, deze set is ontworpen door de Hollandse ontwerper Hugo de Ruiter. De loungeset zit erg comfortabel door zijn dikke kussens en daarnaast worden er bij de set twee armrollen bijgeleverd. Doordat je de opstelling van deze loungeset zelf kan bepalen is hij ideaal voor een groot terras maar ook voor een kleiner dakterras of overkapping in de tuin.

    Gonesse loungeset


    Onze loungeset serie Bezano

    De Bezano lounge-serie kenmerkt zich door zijn robuuste en strakke uitstraling maar is toch erg comfortabel door zijn dikke kussens en niet té diepe zit. De ruime Bezano hoek loungebank uit deze serie biedt zitruimte aan maar liefst 6 personen maar leent zich natuurlijk ook prima om heerlijk op te liggen.  Binnen de Bezano serie kan je ook kiezen voor een bijpassende voetenbank of hocker. De hocker kan daarnaast ook dienen als extra zitplek of leg er een mooi houten dienblad op en je hebt een handige bijzettafel. Is de hoek loungebank iets te groot voor jouw terras? Kies dan voor de Bezano 2- of 3-persoons loungebank Bezano en een losse loungestoel. Zo kan je eindeloos combineren.


    Moderne hoek loungebank Bezano

     

    Luxe en moderne tuinstoel voor elk terras

    Ben je opzoek naar een moderne tuinstoel met Scandinavische uitstraling? Dan is onze dining tuinstoel Mona Black echt iets voor jou. Doordat de tuinstoel is bespannen met kunststof rope heeft hij een moderne, luchtige uitstraling en daarnaast is hij licht van gewicht waardoor hij handig te verplaatsen is! Een ander voordeel van deze moderne tuinstoel is dat hij zeer flexibel, sterk en weerbestendig is.

    Moderne tuinstoel Mona Black

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.