Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    21 April 2021

    Shop de look | Sunny Yellow

    Kies voor kleur en shop binnen onze ‘Sunny Yellow’ collectie. Deze kussens vrolijken je tuin op en maken het buitenleven gevoel echt af.


    Geel staat voor energie, warmte en harmonie en is daarnaast ook nog eens goed te combineren met wit, grijs, taupe en zwart. Zo kan je strak en modern combineren met een vrolijke kleur.


    Gezellige gele kussens voor in jouw tuinstoel

    Voor de tuinkussens in jouw tuinstoel kan je kiezen voor een effen stoelkussen of juist een kussen met een leuke print zoals onze ‘Outdoor Botanic Yellow’ van Madison. Dit hoge kussen heeft een subtiele gele paisley print dat gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en patronen.

    Wil je echte eye catchers op het terras? Kies dan voor onze ‘Riff Yellow’. Deze hoge kussens voor in de tuinstoel hebben een opvallende exotische print met papegaaien en botanische bladeren, op deze manier maak je in de tuin een echt statement.




    Geel + velvet = vrolijk genieten

    Ben je meer van de zachte stoffen? Neem dan eens een kijkje bij onze ‘velvet collection’. Binnen deze collectie vind je de mooiste tuinkussens met de aaibare stof velvet! Om helemaal in ons ‘Sunny Yellow’ thema te blijven kan je kiezen voor het sierkussen ‘London Yellow’. Dit ronde kussen heeft een mooie warme geeltint en is gemaakt van velours. Zo is het binnen of buiten extra genieten.

    Extra dikke tuinkussens

    Geef je tuinstoel extra uitstraling en comfort met het hoge en extra dikke tuinstoelkussen ‘Panama Golden Glow’. Een mooie warme okergele kleur die elke tuin opvrolijkt. Dit kussen is gemaakt van een sterke stof die naast warmtewerend ook nog eens bestand is tegen weersinvloeden, hierdoor kan je er vele zomers en lentes van genieten!

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.