Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    20 April 2021

    Shop de look | Forest Green

    Botanisch en lekker veel groen is én blijft een trend op het gebied van wonen en tuinbeleving. Terug naar de natuur.


    Eerder werd buiten volop naar binnen gehaald maar wij brengen met onze unieke kussen collectie het woongevoel naar buiten. Met onze groene sierkussens en tuinkussens geef je jouw tuinmeubelen eenvoudig een totaal nieuwe look! Van botanische bladeren en papegaaien prints tot aan cactussen en luipaarden kussens. Deze kussens kan je ook goed combineren met onze andere collectie ‘sunny yellow’ en ‘blush pink’, lekker kleurrijk voor een zomers gevoel op het terras.   


    Botanische prints op kussens

    De botanische prints op kussens zijn dit jaar helemaal weer terug en kunnen eigenlijk ieder jaar weer. Je zit dus nooit fout wanneer je kiest voor een kussen met botanische print. Ze zijn goed te combineren met effen groene kussens of juist een effen kussen in andere kleur. Daarbij kun je wanneer je echt een botanische look wilt geven aan je tuin of interieur kiezen voor meerdere, verschillende botanische prints bij elkaar.

    Je aandacht wordt, wanneer je naar onze botanische kussens kijkt, meteen naar het sierkussen
    'Bordeaux Green' van de Madison Home collectie getrokken. Het sierkussen is bedekt met een mooie botanische print met bladeren en vogels. Deze variant heeft een donkere achtergrond, hierdoor lijkt het sierkussen zo uit de jungle te komen. Combineer dit kussen met mooie effen kussens in donkergroene tinten voor een jungle gevoel.



    Botanische velvet kussens

    Velvet is een stof die momenteel helemaal trendy is en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze fluwelen stof geeft jouw (tuin)meubelen net dat beetje extra luxe. Vierkant, langwerpig of rond.. ons sierkussen ‘London Green’ vrolijkt je loungebank of tuinstoel op door zijn ronde vorm en warme uitstraling. Dit donkergroene kussen is daarnaast ook makkelijk te combineren met de andere kleuren uit onze collectie.

    Met ons sierkussen
    ‘Velvet Match Green’ combineren we velvet met een botanische print van bladeren. Met dit kussen geef je meteen een geheel nieuwe twist aan jouw tuinmeubel of bank want ook binnen misstaat dit sierkussen niet!

     


    Kussens met cactussen

    Met het kussen ‘Vintage’ haal je de exotische planten en cactussen in jouw interieur. Dit sierkussen is helemaal van nu en zorgt ervoor dat je bank er meteen gezellig uitziet. De grafische print van de cactus geeft het kussen een vintage uitstraling. Super decoratief en goed te combineren met alle kussens uit de collectie ‘forest green’.

    Onder onderstaande afbeelding wordt een kleine blik gegeven in de collectie die wij bieden aan kussens in de forest green sfeer. Daarbij hebben we ook enkele tuinstoelen of parasols die hierbij passen. Kijk daarom ook vooral eens tussen onze groene tuinstoelen en groene parasols.


    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.