Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    17 February 2022

    Stel je eigen perfecte tuintafel samen

    Of je nu een klein terras of balkon hebt of een ruime tuin, buiten genieten aan een mooie tuintafel dat wil toch iedereen? Met onze nieuwe collectie tuinmeubelen stel je gemakkelijk je eigen tuintafel samen zodat hij helemaal past bij jullie tuinwensen. Zo voldoet je tuintafel altijd aan de ideale afmetingen en uitstraling.

    In onze nieuwe collectie hebben we twee tuintafels die je naar wens samen kan stellen: onze Calpe en Rock.

    Een tuintafel samenstellen met betonnen tafelblad

    Onze tuintafel Rock is met zijn betonlook tafelblad een stoere eyecatcher voor ieder terras. Het tafelblad van de Rock is gemaakt van het materiaal Polystone, een nieuw materiaal in onze collectie tuinmeubelen 2022. Het tafelblad heeft de looks van echt beton maar is door het materiaal Polystone licht van gewicht, zo kan je hem gemakkelijk verplaatsen op het terras.

    Bij het betonlook tafelblad kan je je eigen tafelpoot kiezen. Kies jij voor een X, A of stoere U poot? Wil je een meer natuurlijke uitstraling geven aan je tuintafel? Dan kan je ook kiezen voor een houten tafelpoot bij het betonnen tafelblad, een moderne tuintafel die gezien mag worden! 

    tuintafel samenstellen Rock

    Ruime keuze moderne terrassets

    Vind je het zelf lastig om een mooie terrasset samen te stellen? Wij hebben in onze webshop al verschillende combinaties voor jou gemaakt met de tuintafel Rock. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke tuinstoelen je bij de tuinset wilt en welke tafelpoot. Voor een moderne tuinset kies je voor de Rock gecombineerd met zwarte Oslo tuinstoelen.

    Het betonlook tafelblad van onze Rock

    Strak en modern zijn de woorden die bij dit tafelblad Rock passen. De look van beton maakt hem passend in iedere tuin. Heb jij al een keuze gemaakt voor een onderstel? We hebben verschillende soorten poten: zwart gepoedercoated stalen X-poot, U-poot, A-poot en houten poot. Door de samenstelling van deze twee materialen is de tafel zo goed als onderhoudsvrij. Heb jij dus niet zo veel zin in onderhoud, kies dan voor deze gemakkelijke tuintafel! Met een vochtige doek en een veeg van links naar rechts is deze tafel weer helemaal schoon. Indien je kiest voor de houten poot dan staat alles over het onderhoud in onze kennisbank.

     

    Een tuintafel samenstellen met een houten tafelblad

    Ben je meer van de warme materialen voor in de tuin? Stel dan je eigen tuintafel samen met de Calpe. De Calpe heeft een prachtig tafelblad van hout dat meteen veel sfeer geeft aan je terras. Je kan het tafelblad combineren met verschillende tafelpoten zodat je een unieke tafel hebt voor in de tuin. Kies jij voor een A, X of stoere U tafelpoot of een houten tafelpoot?

    houten tuintafel samen

    Het Acaciahouten tafelblad van onze Calpe

    Met het prachtige tafelblad van Acacia hout kun je heel veel sfeer en warmte aanbrengen in je tuin. Acacia hout heeft van nature een erg fijne nerf en prachtige kleur. Ze wordt daarom steeds populairder bij het maken van meubelen. Dit mooie blad is te combineren met diverse soorten poten waaronder zwart gepoedercoated stalen X-poot, U-poot, A-poot en houten poot. Wil je meer informatie over acaciahout en het onderhoud hiervan? Bekijk dan onze kennisbank.

    Vragen over onze zelf samen te stellen tuintafels? 

    Mocht je nog vragen hebben over onze nieuwe collectie tuintafels, neem dan gerust contact met ons op! De chatfunctie rechts onderin het beeld is tijdens openingstijden online. Per telefoon zijn wij te bereiken op 053-85 11 463, en per mail kun je ons bereiken via: [email protected]

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.