Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    15 May 2024

    Top 10 beste tuinmeubelen

    Deze zomer er in eigen tuin heerlijk bijzitten maar nog geen idee welke tuinmeubelen je moet kiezen? Ontdek onze top 10 beste tuinmeubelen van 4 Seizoenen Tuinmeubelen van dit seizoen.

     

    In onze top 10 staan tuinmeubelen en tuinaccessoires die wij dit seizoen het meeste verkopen, want onze klanten zijn natuurlijk de beste maatstaaf.

    Beste tuinmeubelen door de klanten van 4 Seizoenen Tuinmeubelen samengesteld
    Van een luxe loungeset tot een handige tuinset om buiten aan te eten. In de top 10 beste tuinmeubelen van het seizoen 2024 vind je verschillende soorten tuinmeubelen. Zo is er altijd wel een product dat past bij de stijl van jou en jouw tuin.

    Top 10 beste tuinmeubelen

    Ontdek de top 10 met de meest recente trends en populairste keuzes van onze eigen klanten. Welke producten staan er zoal in onze top 10?

    - Luxe loungesets en modulaire loungesets om zelf samen te stellen. Comfortabel en stijlvol, perfect om te om te ontspannen en te genieten van lange zomeravonden met familie en vrienden.

    - Verstelbare ligbedden met extra dikke loungekussens. Nieuw in ons assortiment van 2023/2024 en populair onder onze klanten, ligbedden Sint Maarten. Deze ligbedden zijn een must-have deze zomer om lekker tot rust te komen en te genieten van de zon. Extra dikke luxe loungekussens en een verstelbare rugleuning, verkrijgbaar in de kleuren grey en champagne.

    - Houten tuinmeubelen in de Japandi stijl. Helemaal van 2024, tuinmeubelen die passen in een Japandi tuinstijl. In onze top 10 tuinmeubelen komen deze ook zeker weten terug met de Felline lounge serie. Gemaakt van het mooiste hout en natuurlijke uitstraling. De Felline lounge serie heeft een slank en sierlijk uiterlijk en door zijn natuurlijk uitstraling staat ze naast buiten ook binnen perfect, zo kan je het hele jaar door genieten van jouw Japandi tuinmeubelen.

    - Tuinstoelen van onderhoudsvrij rope. Nieuw in ons assortiment van 2024 maar vanaf het begin erg populair bij onze klanten, tuinstoel Isabel. Onze Isabel tuinstoel is gemaakt van onderhoudsvrij rope en heeft een onderstel van aluminium. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel een tuinstoel past bij jouw tuinstijl. De grote favoriet onder onze klanten is wel de Isabel tuinstoel in de kleur Sand. Met deze mooi lichte tint haal je een moderne tuinstoel in huis maar ook weer een stoel die helemaal aansluit bij de Scandinavische en Japandi tuinstijl.

     

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.