Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    18 March 2020

    Nieuwe Loungesets 2020

    Bekijk hier de uitbreiding van al onze nieuwe loungesets!

     

    We hebben jullie al wat verteld over de nieuwe collectie van 2020. Daar zijn een paar loungesets uitgelicht, maar welke zijn nou allemaal nieuw en wat zijn de voordelen? Je leest het hier! Zo vind je altijd een schikte loungeset die bij je past.
     

    Bezano aluminium Loungeset uitgebreid met meer!

    De Bezano is vernieuwd! Er zijn nieuwe kleuren beschikbaar namelijk: Bezano 4-delige aluminium hoek loungeset in de kleuren off white/black matt en black matt/grey. Heerlijk loungen in de hoek, of vind je het toch prettiger om een twee of driezits te hebben? De Bezano heeft het allemaal! Zo is er keuze uit:

    • Bezano 4-delige aluminium loungeset met 2-persoonsbank (matt black/grey)
    • Bezano 4-delige aluminium loungeset met 3-persoonsbank (matt black/grey)
    • Bezano 4-delige aluminium hoek loungeset (matt black/grey)
    • Bezano 4-delige aluminium hoek loungeset (matt black/off white)


    De Bezano serie is uit te breiden met een voetenbankje. Om het nog mooier te maken heeft de Bezano in de nieuwe serie een aluminium hocker als extra toevoeging voor je nieuwe aluminium loungeset. Wil je toch liever een langwerpige loungetafel? De matt black van loungetafel past overal bij! Wist je dat de Bezano naar eigen wens is samen te stellen? 4 Seizoenen Tuinmeubelen verkoopt losse onderdelen zoals: Bezano loungestoel, bezano 2 zits en bezano 3 zits. 

    King hoek Loungeset toevoeging bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen

    Een echte aanvulling in de tuin is de King Hoek Loungeset! Misschien ken je de King loungeset serie al voor het jaar ervoor. De hoek loungeset is een uitbreiding van de King. De King wicker loungeset is te verkrijgen in de kleur Mystic Grey en Dark Grey. De loungesets zijn gemaakt van rond wicker op aluminium frame. Daarnaast wordt de set geleverd met een hocker met kussen. De hocker is groot genoeg om met z’n allen de voeten op te leggen. Je kan de hocker tegen de loungeset aanschuiven zodat je er helemaal op kan liggen! Heerlijk voor een avondje loungen in de King hoek loungeset! Wist je dat de King uit te breiden is met een Loungestoel en 3 persoons loungebank?

    Eurofar nieuw in het assortiment van 4 Seizoenen Tuinmeubelen

    Nieuw in onze collectie zijn de loungesets van Eurofar! Deze producten zijn alleen in onze webshop verkrijgbaar, en daarom niet te bezichtigen in onze showroom of een van onze shop-in-shops. Op zoek naar een moderne en warme uitstraling voor in je tuin? Dan ben je bij de loungesets van Eurofar aan het goede adres! De Rope loungesets zijn open en sfeervol! Rope is de nieuwe trend van 2020!

    Ga je toch liever voor een houten loungeset? Eurofar heeft het! De Harby houten hoek loungeset heeft het! De set is gemaakt van extra dik hout wat de set een rebooste uitstraling geeft. De antracietkleurige rugkussens van de set zijn gevuld met plofvulling en zit met koud schuim. Heerlijk comfortabel!

    Zoek je een strakke uitstraling, maar moet de loungeset toch van hout gemaakt zijn? Wil je dat het een moderne uitstraling heeft? Bekijk dan eens de Hoek Loungeset Zeeland! De set heeft een industriële look, en is gemaakt van hardhout/acacia. 



    George Platform Loungeset

    We sluiten deze blog af met de George platform Loungeset! De set heeft een stoere en strakke uitstraling. De set is een plateau loungeset gemaakt met polywood, ook wel een loungeset zonder armleuningen, maar met kleine zijtafels. Het doel van de George loungeset is comfortabel en een strakke uitstraling. De set beschikt over ruimte voor zes personen. Heerlijk voor heel de familie! De set is makkelijk afneembaar en heeft een warme uitstraling. Doordat er polywood in plaats van hout gebruik is blijft deze loungeset onderhoudsvrij en langer mooi! De set is beschikbaar in de kleuren grey en wood.


    Ben je benieuwd naar meer loungesets? Houd onze tips & inspiratie pagina in de gaten! Wil je graag meer weten over een bepaald thema? Laat het weten in de reacties hieronder en wie weet schrijven wij er een blog over!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.