Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    04 May 2021

    Shop de look | de natuurlijke tuin

    Hou jij ook van het buitenleven en het buiten zijn in eigen tuin? Ga dan voor een natuurlijke tuin! Even weer helemaal terug naar de basis met materialen als hout en warme stoffen.


    Een natuurlijke uitstraling

    Een teakhouten tuintafel past helemaal binnen deze trend. Niet alleen door zijn natuurlijke uitstraling maar ook door de lange levensduur. Teakhout is een prachtig product dat zeer geschikt is voor intensief buiten gebruik. Onze houten tafel Ayra heeft een warme uitstraling en past helemaal thuis in een natuurlijke tuin. Combineer hem met mooie plaids en onze zandkleurige Mona rope stoelen. Deze stoelen zijn gemaakt van kunststof rope. Door de kleur en doordat het lijkt op touw heeft deze tuinstoel een hele natuurlijke maar moderne uitstraling. Deze stoel van rope is sterk én weerbestendig zodat ze rustig buiten kunnen blijven staan.

    Teakhouten tuintafel Ayra

    Loungeset van hout

    Hout, naturel tinten en mooie stoffen. Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen vind je diverse soorten moderne loungesets voor in de tuin maar onze loungebank Kent past perfect binnen de natuurlijke boho trend. Deze lage loungeset is gemaakt van acaciahout en kan je helemaal zelf samen stellen. Zo is deze loungeset geschikt voor een klein balkon maar ook voor een groot terras. 


    Deze lage loungeset van acaciahout geeft een warme sfeer aan je tuininrichting en is ook nog eens duurzaam. De set is helemaal naar wens samen te stellen, zo kan je kiezen voor mooie zandkleurige kussens of een warme kleur grijs. Extra ruimte nodig? De houten hocker met kussen kan eventueel ook gebruikt worden als een bijzettafel. Zo kan je eindeloos combineren.

    Lage loungeset hout Kent

     

    Naturel buitenkleed voor meer sfeer

    Met een buitenkleed zorg je voor een fijne 'huiskamersfeer' in jouw tuin. Met ons nieuwste buitenkleed van Brafab haal je binnen dus gewoon naar buiten. Dit buitenkleed met een natuurlijke uitstraling heeft een patroon dat is geïnspireerd door de natuur. Buitenkleed Elvas is sterk en slijtvast en daardoor zeer geschikt voor buiten gebruik, lekker aan je blote voeten op een warme zomerdag. Dit extra grote buitenkleed is helemaal leuk onder jouw tuinset, loungeset of zitje. Combineer het met een paar groene sierkussens uit ons thema 'Forest Green' zodat het een natuurlijke en gezellige uitstraling krijgt.

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.