Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    16 June 2021

    Shop de look | bohemian meets industrial

    Het seizoen van de warme zomeravonden is weer aangebroken en daarom is het ook tijd om je terras weer zomerproof te maken! Een populaire tuintrend momenteel is de bohemain, of ook wel boho, tuin. Een terras aangekleed in vakantiesfeer met veel natuurlijke materialen en kleuren. Creëer je eigen vakantiegevoel in jouw tuin. Naast de boho sfeer is ook nog steeds een industriële tuin en interieur een trend. Kan je niet kiezen? Wij hebben deze gecombineerd in één shop de look: bohemian meets industrial. Wil jij ook graag een moderne boho sfeer op jouw terras? Laat je dan inspireren en shop de look.


    Een stoere loungeset met natuurlijke kleuren

    Een goede loungebank mag natuurlijk niet missen in een bohemian tuin want je moet wel heerlijk kunnen relaxen. Een industriële tuinset die modern is maar door zijn materialen wel helemaal in een bohemian tuin past is onze Bezano. Deze loungeset heeft prachtige lichtgrijze kussens die goed combineren met het stoere zwarte aluminium frame. Combineer de bank met mooie macramé kussens met leuke kwastjes en versiersels. Hoe meer kussens, hoe beter. Als je een overkapping hebt kan je deze sfeervol aankleden met muurhangers en rotan spiegels voor nog meer een bohemian sfeer!


    Industriele loungebank

     

    Overkapping inspiratie tuinmeubelen

     

    Een overkapping met riet voor een boho sfeer

    Een echte aanwinst voor jouw tuin is een overkapping! Hieronder kan je genieten van de zwoele zomeravonden en staat de tuinset altijd droog. Heb je geen overkapping? Geen probleem, want onze Bezano is onderhoudsvriendelijk door zijn aluminium frame. De loungekussens kan je bij vies weer gemakkelijk opbergen in een kussentas.

    Combineer de loungeset met mooie sierkussens in natuurlijke kleuren. Hoe meer kussens, hoe beter. De overkapping helemaal in boho sfeer aankleden? Versier de wand dan met gezellige muurhangers en rotan spiegels. Voor een echt vakantiegevoel in eigen tuin kan je natuurlijk ook riet tegen het plafond plaatsen, een echt blikvanger.

    Sierkussens boho tuinkussens

    Stoer bijzettafeltje voor in de tuin

    Al die natuurlijke materialen combineer je goed met zwart voor een stoer contrast. Ons bijzettafeltje voor in de tuin Rafael is onderhoudsvrij en licht van gewicht, zo pak je deze gemakkelijk erbij. Maak je zitje helemaal af met een rotan kleed op de vloer en wat mooie tuinaccessoires als rotan windlichten, houten kandelaren of tuinplaids.

    Tuintafeltje zwart aluminium


    Een tuintafel set van natuurlijke materialen

    Heb je liever een plekje in de tuin om aan te eten en te borrelen met familie en vrienden en hou je van natuurlijke materialen? Combineer dan onze ronde houten tuintafel Ayra met de luxe Oslo diningstoelen. Deze extra brede tuinstoel is opgebouwd uit een stalen frame met een rotan kleurig vlechtdraad voor een natuurlijke uitstraling. Extra leuk, deze stoelen misstaan ook niet binnen aan de keukentafel! Onze Ayra teakhouten tafel is gemaakt van onbehandeld hout, een prachtig product dat geschikt is voor buiten gebruik. De tafel heeft een warme uitstraling en past helemaal binnen de boho en industriële tuintrend. Dat wordt elke dag buiten genieten!


    Ronde houten tuintafel

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.