Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    Shop de look


    29 March 2023
    Shop de look | bohemian tuintrend
    Nog even en dan kunnen we weer genieten van de warme zomerdagen! Is jouw tuin hier al helemaal klaar voor? De bohemian tuinstijl is een trend waarbij je veel kleuren kunt combineren óf het juist naturel kunt houden; met prints, veel planten en natuurlijke materialen. Deze stijl geeft je snel het gevoel dat je op vakantie bent, doordat er vaak oosterse invloeden worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Laat je inspireren en shop de look!
    Lees meer
    18 May 2022
    Shop-de-look: een modern chique tuin
    Houd jij van een strakke en moderne tuin? Dan is de tuintrend ‘Modern Chique’ iets voor jou! Deze opkomende trend ga je in 2022/2023 bij veel meubels en inrichtingen zien, zowel binnen als buiten. In deze shop-de-look adviseren wij jou graag voor tuinmeubelen met een moderne en chique uitstraling.
    Lees meer
    16 June 2021
    Shop de look | bohemian meets industrial
    Het seizoen van de warme zomeravonden is weer aangebroken en daarom is het ook tijd om je terras weer zomerproof te maken! Een populaire tuintrend momenteel is de bohemain, of ook wel boho, tuin. Een terras aangekleed in vakantiesfeer met veel natuurlijke materialen en kleuren. Creëer je eigen vakantiegevoel in jouw tuin. Naast de boho sfeer is ook nog steeds een industriële tuin en interieur een trend. Kan je niet kiezen? Wij hebben deze gecombineerd in één shop de look: bohemian meets industrial. Wil jij ook graag een moderne boho sfeer op jouw terras? Laat je dan inspireren en shop de look.
    Lees meer
    12 May 2021
    Shop de look | de moderne tuin
    In een strak ingerichte tuin horen moderne tuinmeubelen met strakke lijnen en materialen thuis. Kies voor strakke vormen voor een strak geheel. Een musthave voor iedereen tuin zijn natuurlijk onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen en tuinmeubelen van rope. Kleuren als zwart, wit en grijs komen in een moderne tuin goed tot zijn recht.
    Lees meer
    04 May 2021
    Shop de look | de natuurlijke tuin
    Hou jij ook van het buitenleven en het buiten zijn in eigen tuin? Ga dan voor een natuurlijke tuin! Even weer helemaal terug naar de basis met materialen als hout en warme stoffen.
    Lees meer
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.