Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    31 December 2020

    Buitenkijker: een moderne overkapping

    Het is alweer een tijd geleden dat Bjorn en Danny een bezoekje brachten bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen. Intussen hebben ze niet stilgezeten en is de siertuin volledig aangelegd en ingericht voor vogels, bijen en vlinders. Zelfs in de wintermaanden ligt de tuin er verzorgd bij en hebben de tuinmeubelen een leuk plekje gekregen. Wij waren erg benieuwd en namen een kijkje! Ben je ook benieuwd? Lees dan verder, laat je inspireren en bekijk de leuke details.

     

    Oorspronkelijk komt Bjorn uit de Achterhoek, maar woont inmiddels alweer 20 jaar samen met de Enschedeër Danny, waarvan 10 jaar in Twente. In het dagelijks leven is Björn werkzaam in de verkoop en Danny als piloot. De vorige tuin was erg modern en had weinig beplanting. Bij aankoop van hun nieuwe woning wilden ze het compleet anders doen. De tuin is wel wat strakker gemaakt, maar er is veel meer groen gebruikt. Met een kavel van maar liefst 2700m2 konden ze zich helemaal uitleven en hun droom werkelijkheid maken. Een Engels geïnspireerde siertuin creëren met in de toekomst een moes-en pluktuin.

    buitenkijker enschede

     

    Landelijke tuin

    Vorige jaar hebben de heren de tuin nogmaals onder handen genomen. Een natuurlijke, kleurrijke, landelijke tuin ingericht met veel bloeiende planten en struiken voor insecten en vogels. Ook de geitjes en kippen hebben hun eigen plekje gekregen. Door een combinatie van vaste beplanting en 1-jarige planten-en bloemen staat de tuin vrijwel 10 maanden per jaar in bloei. In het midden van de tuin staat een prachtige pergola omringt met de mooiste bloemen, wat in de zomermaanden de prachtigste plaatjes oplevert.

    landelijke tuin enschede

    Sfeervolle overkapping

    De tuin biedt voldoende ruimte om meerdere knusse zitplekjes te creëren voor zowel de zomer als wintermaanden. Bij het ontwerp van de tuin is hier dan ook zeker rekening mee gehouden. In de avonden en in de nazomer is de overkapping hun favoriete plek. De overkapping is aan de zijkant voorzien van stijlvolle witte luiken, wat in de hete zomerdagen opengezet kan worden voor een lekker briesje. Ook in de wintermaanden kun je er zeker goed vertoeven. Gezellig de vuurtafel aansteken, met warme plaids en een goed glas wijn.

    moderne overkapping in winteraankleding


    Landelijke tuinmeubelen

    Ook hebben de heren aan mooie tuinmeubelen gedacht op verschillende plekken in de tuin en onder de overkapping. Björn en Danny zouden hun stijl als boerderij landelijk willen omschrijven, waarin ze gebruik maken van natuurlijke kleuren en materialen. Een lange teakhouten tuintafel met 6 luxe wicker stoelen van hoge kwaliteit met veel comfort. Daarnaast mogen de wicker ligbedden ook niet ontbreken met een paar hockers die je kunt gebruiken als bijzettafel of als poef.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.