Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    14 December 2020

    Buitenkijker: een kijkje in de sfeervolle tuin van Marlies

    Vandaag brachten we een bezoekje aan Marlies en werden hartelijk ontvangen met een warme kop koffie. Ze woont samen met haar man, dochter en hond in het gezellige Twente. De tuin is al helemaal winterklaar gemaakt en gedecoreerd met leuke kerstaccessoires. Wij namen een kijkje!

     


    Een echte familietuin

    Familie en vrienden zijn belangrijk voor Marlies en haar man. “Voor mij moet de tuin een plek zijn, waarin we gezellig met familie en vrienden samen kunnen zijn. Vooral onze dochter brengt veel uurtjes door met haar vriendinnen in de tuinkamer. Lekker met een hapje en drankje en natuurlijk mag de harde muziek ook niet ontbreken”.



    Buiten leefruimte

    De tuin in combinatie met de overkapping alleen al, is een plaatje om naar te kijken. Marlies zelf heeft niet zulke groene vingers en vindt een onderhoudsvrije tuin met een paar leuke bloembakken voldoende. "Mijn man heeft zelf de overkapping gemaakt’’ vertelt Marlies al lachend en vol trots. "Hij is meer van het grove werk in de tuin en ik ben meer van het decoreren en de aankleding’’.


    Stijlvolle tuinmeubelen

    Stijlvolle tuinmeubelen mochten zeker niet ontbreken in de tuin en onder de overkapping. Marlies zou haar stijl als modern en landelijk omschrijven. Een prachtige lange tafel van 3 meter met trendy tuinstoelen, biedt voldoende zitplekken voor maar liefst 8 personen. Bij het uitzoeken van de loungeset was het een must dat er een hoge tafel aangeschoven kon worden, waardoor ze er ook aan kunnen dineren. 


    Laat je inspireren en shop hieronder de tuinmeubelen en accessoires van Marlies.

    Zwarte tuinstoelen Oslo | loungeset Dublin | sierkussen blauw | sierkussen oranje | teakhouten tuintafel

    Tuintip van Marlies

    Natuurlijk hebben we Marlies ook gevraagd naar haar tuintips. “Als ik een tip zou mogen geven, dan zou het zijn dat je volledig bij jezelf moet blijven en je hart moet volgen. Dat je niet zoveel op trends uit moet doen, maar vooral doen wat jezelf mooi vindt. Jijzelf moet je thuis voelen en tot rust kunnen komen naar een lange werkdag”.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.