Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    28 February 2021

    Buitenkijker: de nieuw aangelegde tuin van Yvon

    Het is alweer een tijd geleden dat Yvon een bezoekje bracht bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen en hier haar prachtige tuinset heeft uitgezocht. Intussen heeft ze haar tuin volledig gerenoveerd en is de schuur met overkapping geplaatst. Wij waren erg benieuwd en namen een kijkje! Ben je ook benieuwd? Lees dan verder, laat je inspireren en bekijk de leuke details.

     

    Een tuin om te genieten

    In het verleden heeft Yvon met haar man fantastische reizen gemaakt naar het mooie Griekenland. Hier heeft ze dan ook veel mooie herinneringen aan. "Dat gevoel wat ik daar altijd in Griekenland ervaarde, wou ik ook graag voor in mijn eigen tuin" vertelt Yvon met een glimlach op haar gezicht.


    Zowel achter in de tuin als voorin de tuin, grenzend aan het woonhuis heeft Yvon overkappingen laten plaatsen. Hierdoor heeft de tuin meerdere knusse zitplekjes om in de lange zomermaanden heerlijk te genieten van een hapje en drankje. 


    Scandinavische stijl tuinmeubelen

    Stijlvolle tuinmeubelen mochten zeker niet ontbreken in de tuin en onder de overkaping. Yvon zou haar stijl als modern en Scandinavisch omschrijven. Scandinavisch design staat wereldwijd bekend om zijn functionaliteit, schoonheid en eenvoud.


    Natuurlijke materialen en kleuren vond Yvon erg belangrijk voor in haar tuin. Maar ook dat de tuinmeubelen geen grove uitstraling zouden hebben, makkelijk te verplaatsen en vooral onderhoudsvrij zijn. Ze heeft gekozen voor een prachtige ronde tuintafel van polywood in de kleur wood met 4 dining tuinstoelen gemaakt van kunststof rope. Wat lijkt op natuurlijk touw. Een echte eye catcher dus!


    Laat je inspireren en shop hieronder de tuinmeubelen en accessoires van Yvon.



    Ronde tuintafel Cyprus ⌀120cm Wood | Dining tuinstoel Mona | Sierkussens | Windlichten


    Tuintips van Yvon

    Natuurlijk hebben we Yvon ook gevraagd naar haar tuintips. "Een echte tuintip heb ik eigenlijk niet echt. Toch is mijn advies om op je eigen gevoel af te gaan. Blijf vooral bij jezelf en dat is denk ik ook waar je je straks het beste bij voelt. Ik heb er vooral voor gekozen om de tuin zo onderhoudsvrij mogelijk te maken, met veel rondingen, een boombank en flagstones die mij aan Griekenland doen denken".


    Plan een winkelafspraak in

    Ook een nieuwe tuinset uitzoeken? Laat je inspireren in onze megastore te Enschede! Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom, maak meteen via onze webshop alvast een afspraak om langs te komen. Ons team heeft er weer zin in!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.