Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


  Buitenkijkers


  31 March 2021
  Buitenkijker: een industriële overkapping
  Een industriële aangeklede overkapping met een luxe lounge diningset. Wij namen met deze buitenkijker een kijkje in de tuin bij een jong stel in Enschede.
  Lees meer
  28 February 2021
  Buitenkijker: de nieuw aangelegde tuin van Yvon
  Het is alweer een tijd geleden dat Yvon een bezoekje bracht bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen en hier haar prachtige tuinset heeft uitgezocht. Intussen heeft ze haar tuin volledig gerenoveerd en is de schuur met overkapping geplaatst. Wij waren erg benieuwd en namen een kijkje! Ben je ook benieuwd? Lees dan verder, laat je inspireren en bekijk de leuke details.
  Lees meer
  31 December 2020
  Buitenkijker: een moderne overkapping
  Het is alweer een tijd geleden dat Bjorn en Danny een bezoekje brachten bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen. Intussen hebben ze niet stilgezeten en is de siertuin volledig aangelegd en ingericht voor vogels, bijen en vlinders. Zelfs in de wintermaanden ligt de tuin er verzorgd bij en hebben de tuinmeubelen een leuk plekje gekregen. Wij waren erg benieuwd en namen een kijkje! Ben je ook benieuwd? Lees dan verder, laat je inspireren en bekijk de leuke details.
  Lees meer
  14 December 2020
  Buitenkijker: een kijkje in de sfeervolle tuin van Marlies
  Vandaag brachten we een bezoekje aan Marlies en werden hartelijk ontvangen met een warme kop koffie. Ze woont samen met haar man, dochter en hond in het gezellige Twente. De tuin is al helemaal winterklaar gemaakt en gedecoreerd met leuke kerstaccessoires. Wij namen een kijkje!
  Lees meer
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.