Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    26 July 2023

    Vakantie in eigen tuin met onze zomersale

    Ontsnap aan de drukte en geniet van een vakantie in eigen tuin met onze tuinmeubelen zomersale.

    De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te ontspannen en te genieten van de warme zonnestralen. Dit jaar hoef je niet ver te reizen om van een geweldige vakantie te genieten. Waarom zou je niet optimaal profiteren van je eigen buitenruimte en een vakantie in eigen tuin plannen? Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen maken we het nog aantrekkelijker met onze tuinmeubelen zomersale*, waar je geweldige deals vindt op hoogwaardige tuinmeubelen om je droomvakantie in eigen tuin werkelijkheid te maken.

     

    Creëer jouw ultieme vakantieparadijs met de tuinmeubelen van 4 Seizoen Tuinmeubelen

    Stel je voor... een prachtig aangelegde tuin, omringd door kleurrijke bloemen en groene planten. In het midden van je tuin prijkt een comfortabele loungeset, perfect om te ontspannen met een verfrissend drankje in de hand. Of wat dacht je van een stijlvolle tuinset met een elegante tuintafel en bijpassende tuinstoelen waar je heerlijk kunt dineren met vrienden en familie? Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen die je buitenruimte kunnen transformeren in een waar vakantieparadijs.

     

    Geniet van lange zomeravonden in eigen tuin

    Een vakantie in eigen tuin betekent dat je elke dag kunt genieten van de lange zomeravonden. Nodig je vrienden uit voor een gezellige barbecue of organiseer een intieme tuinborrel met je geliefden. Met onze prachtige tuinmeubelen wordt elke avond een feestje. Verleng je zomeravonden met onze vuurtafels en vuurzuilen, zodat je ook tijdens de koelere nachten warm en knus kunt blijven zitten.

     

    Duurzame kwaliteit voor jarenlang plezier

    Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze tuinmeubelen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van je investering en vele zomers kunt doorbrengen in je eigen vakantieoord.

     

    Profiteer van onze zomersale 2023

    Tijdens onze Zomersale bieden we aantrekkelijke kortingen op geselecteerde tuinmeubelen, waardoor jouw droomvakantie in eigen tuin binnen handbereik is. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe loungeset, comfortabele ligbedden of trendy accessoires om je buitenruimte op te fleuren, je vindt het allemaal tijdens onze Zomersale.

     

    Maak van je tuin een oase van rust

    Dus waar wacht je nog op? Profiteer van onze tuinmeubelen zomersale en maak van je tuin een oase van rust en ontspanning. Breng deze zomer door in het comfort van je eigen buitenparadijs en geniet van een vakantie in eigen tuin met 4 Seizoenen Tuinmeubelen.

     

    *De zomersale is beperkt geldig, dus wees er snel bij om van de aanbiedingen te profiteren. Prijzen en beschikbaarheid kunnen variëren. Bezoek onze showroom of onze website voor meer informatie

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.