Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    21 October 2020

    Tuinmeubel collectie 2021

    Ben jij in 2021 ook toe aan een nieuwe tuinbeleving en wil je dit compleet maken met bijzondere tuinmeubelen? Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we een collectie tuinmeubelen waarbij voor iedere tuinwens wel iets samen te stellen is. De trend om niet zomaar een tuinset te kopen maar iets dat naar eigen wens samen te stellen is, wordt in 2021 nog verder doorgetrokken.

    Plateau Loungesets

    De Hoedspruit loungeset is hier een prachtig voorbeeld van, deze plateau loungeset kan op verschillende manieren worden geplaatst en biedt de mogelijkheid voor variatie! Een hoek loungeset met een houten tint blijft fantastisch staan, maar ook wanneer je er een tweezits- of driezitsbank van wilt maken kun je met de Hoedspruit loungeset uit de voeten. Door het gebruik van onderhoudsvrije materialen als polywood en aluminium hoef jij alleen maar te genieten in de tuin!



    Rope Loungesets

    Rope (touw) is al jaren een opkomend materiaal in de tuinmeubelwereld, dit zal ook in 2021 verder doorzetten. Omdat ook zwart weer terug is van weg geweest, introduceren wij de Mona Black! Een comfortabele maar vooral, luxe dining tuinstoel. Hij is gemaakt van synthetisch Rope waardoor hij 100% geschikt is voor het buitenleven en dus geheel onderhoudsvrij. De zwarte tuinstoel is prachtig met een houten of polywood tafel (kleur: Wood) te combineren. Voor degenen die warmere tinten in de tuin wensen, is de Mona rope tuinstoel ook in de prachtige kleur Sand verkrijgbaar!



    Aluminium Loungesets

    De aluminium loungeset kennen we al een tijdje, maar een loungeset die net zo goed zit en er ook nog eens stoer uitziet hadden we nog niet. Daar komt nu met de Pompei aluminium loungeset verandering in. Deze Pompei is gemaakt met een wit aluminium frame, daarmee bieden we een set aan met frisse kleur voor degenen die echt durven in de tuin! De hoek loungeset kan gekocht worden met of zonder stoel. De set heeft door zijn brede framewerk een uitstraling waar je niet om heen kan. Door gepoedercoat aluminium is ook deze hoek loungeset geheel onderhoudsvrij en staat niets het genieten in de tuin nog in de weg.

    Houten Loungesets

    Neem het heft in eigen handen en varieer oneindig met de Kent loungeset onderdelen. De houten lounge serie Kent kan op vele manieren gebruikt worden. Zo kun je met midden elementen een meterslange loungebank maken en afsluiten met een hoek of poef. Met twee hoekdelen tegen elkaar aan maak je een comfortabele bank, alles is hierin mogelijk! De Kent kan met Sand of Grijs kleurige kussens gekocht worden. De Kent serie heeft twee keuzes als tafel, een ronde 60cm of een 80cm tafel, of je geeft er je eigen draai aan!



    Uitgebreide collectie tuinmeubelen

    Voor 2021 zal de collectie op meerdere punten worden uitgebreid, maar oude toppers als de Durban dining loungeset blijven zeker. De combinatie van dineren en loungen op een complete hoekbank met deze prijs-kwaliteit verhouding maakt hem onmisbaar in onze tuinmeubelcollectie voor 2021. Ook de Bastan houten plateau loungeset, welke het afgelopen jaar niet aan te slepen viel, zal niet verdwijnen en menig tuinbeleving weer compleet maken!


    Op zoek naar een nieuwe tuinbeleving in 2021? Wij helpen je graag verder je droom waar te maken!

    Wil jij op de hoogte gehouden worden over meer trends, deze nieuwe sets of andere aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina! 

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.