Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    29 September 2021

    Sfeervol je tuin of huis inrichten met tuinaccessoires

    In het voorjaar en de zomer is er niks leukers dan het sfeervol aankleden van de tuin en het terras. Maar wat te doen met alle tuinaccessoires in het najaar? Haal ze gewoon eens naar binnen!

    Met onze accessoires geef je jouw interieur in een handomdraai een nieuwe sfeer en ben je meteen klaar voor het najaar. Schuif je tuintafeltjes naar binnen, zet je windlicht in de vensterbank en kruip lekker met een dekentje op de bank en laat je inspireren.

    Bijzettafel voor buiten én binnen

    Je kan eigenlijk nooit genoeg bijzettafeltjes hebben! In de zomer schuif je ze gemakkelijk bij wanneer je veel visite hebt, zo heb je altijd ruimte genoeg voor alle glazen en hapjes. Is het buitenseizoen voorbij? Dan verhuis je ze gewoon naar binnen. Zo kun je er extra lang van genieten.

     

    Bamboe bijzettafeltje in de tuin

    Met onze zwarte Aiko bamboe bijzettafeltjes heb je een mooie eyecatcher, ideaal voor op het balkon, onder de overkapping of op het terras. Deze tafeltjes zijn gemaakt van bamboe en hebben een modern design. Bamboe is net als rotan een materiaal dat je momenteel veel in het interieur en accessoires terugziet. De bijzettafeltjes komen als setje van twee maar zijn natuurlijk ook leuk om apart van elkaar te gebruiken. Zo kan je er buiten én binnen van genieten.

     

    bijzettafeltje zwart aiko

     

    Plaids voor op de bank

    Een fijne plaid of deken is geschikt voor ieder seizoen en wordt steeds populairder als stijlvolle accessoire in tuin en interieur. Het is niet alleen heel erg lekker warm en knus maar ook nog eens multifunctioneel. In de zomer is een plaid een sfeervolle aankleding op de loungeset want je veranderd op een gemakkelijke manier de totale sfeer van jouw tuinmeubelen. Door met andere sierkussens of plaids te werken kan je de uitstraling per seizoen aan passen. Naast dat een plaid een warme uitstraling creëert is hij ook ideaal voor die lange zwoele avonden buiten wanneer het iets afkoelt.

     

    Langzaamaan gaan we weer het najaar in en bergen we de tuinmeubelen weer op. En wat doen we met de tuindecoratie? Dat haal je gemakkelijk naar binnen, zo kan je hele jaar door genieten van jouw accessoires. Nog op zoek naar een mooie zwart wit plaid voor op de bank? Kies dan voor onze Pompon plaid met pompons als extra versiering. Deze deken is heerlijk om onder weg te kruipen op de bank met een kop thee en de herfstige dagen in aantocht. Ook in de slaapkamer is onze plaid een mooie eyecatcher. De plaid als sprei over je bed geeft de slaapkamer meteen een warme sfeer.

     

    woondeken plaid zwart wit

     

    Tuinlantaarns voor in je interieur

    Onze tuinlantaarns zijn natuurlijk eigenlijk bedoeld voor in de tuin maar ook binnen in het interieur zijn ze inmiddels niet meer weg te denken. Binnen zijn lantaarns en windlichten een echt stijlelement geworden. Ga voor grote houten lantaarns of een duurzame lantaarn van zwarte bedrading zoals ons windlicht Wire! Deze moderne zwarte lantaarn is gemaakt van duurzame materialen en alleen daarom al een mooi product. Combineer hem onze andere lantaarns of wat losse kaarsen boven op je dressoir voor een warme sfeer in het interieur.


    windlicht zwart

     

    Bescherm je tuinmeubelen

    Voor kleiner tuindecoratie is er altijd wel een plekje binnen in het interieur te vinden zodat je ook in het najaar er van kan genieten maar tuinmeubelen zijn een stukje lastiger op te bergen. Wil je volgend jaar ook weer genieten van jouw tuinset? Maak dan gebruik van een goede beschermhoes voor buiten. Lees er alles over in onze blog over het opbergen van tuinmeubelen, tuinkussens en parasols.

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.