Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    16 February 2021

    Nieuwe collectie tuinmeubelen 2021

    Een nieuw seizoen betekend natuurlijk een nieuwe collectie tuinmeubelen bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen! De juiste tuinmeubels maken van jouw tuin of terras de ideale plek om straks van het mooie weer te genieten.


    De perfecte loungeset voor iedere tuin

    Ben jij op zoek naar een luxe, moderne loungeset die ook nog eens heel comfortabel zit? Dan is onze Gonesse echt wat voor jou! Door het aluminium frame wat gebruikt wordt in combinatie met een mooie licht grijze loungekussens, krijgt de loungeset een strakke uitstraling. Extra handig: de loungeset bestaat uit drie losse elementen waardoor je zelf kan bepalen wat voor jou de meest ideale opstelling is. Zo past deze loungeset op elk terras. Met deze 6 persoons hoekbank is er altijd genoeg ruimte voor iedereen, tijd om lekker te genieten van de lange zomer avonden!


    Tuinmeubelen van touw

    Is een natuurlijke look meer voor jou weggelegd? Neem dan snel een kijkje bij onze nieuwe rope tuinmeubelen, een blijvende trend voor in je tuin. Rope zijn tuinmeubelen gemaakt van touw dat speciaal is ontwikkeld voor buitengebruik. Duurzaam, gemakkelijk in onderhoud, tijdloos én licht van gewicht. Zo kan je jouw tuinmeubelen gemakkelijk een ander plekje geven in de tuin.




    Aan onze tuinmeubelen collectie van 2021 hebben wij de loungestoel Midway en loungebank Midway van rope toegevoegd. Deze tuinmeubelen hebben een tijdloze uitstraling door hun prachtige kleur Sand en daarnaast ook belangrijk, ze zitten heerlijk, zelfs zonder tuinkussen. Omdat ook zwart weer terug van weg is geweest, introduceren wij de Mona Black in onze collectie. Een comfortabele maar vooral, luxe dining tuinstoel. Hij is gemaakt van synthetisch rope waardoor hij 100% geschikt is voor het buitenleven en dus geheel onderhoudsvrij. De zwarte tuinstoel is prachtig met een houten tuintafel of polywood tafel te combineren.



    Houten tuinset

    Ben je opzoek naar een houten loungeset met de uitstraling van scandinavisch design? Maak dan binnenkort kennis met onze houten loungeset Kent ! Deze houten loungebank kan op vele manieren gecombineerd worden. Zo kan je met het middelen element een lange loungebank maken en afsluiten met een hoek of fijne poef. Met de twee hoekdelen aan elkaar maak je een comfortabele tuinbank. Om jouw tuinset helemaal af te maken heeft de Kent serie een bijpassende ronde tafel in twee formaten, zo kan je er helemaal je eigen draai aan geven!


    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.