Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    02 December 2020

    Kleine en grote cadeautips voor de feestdagen!

    De feestdagen staan weer voor de deur! Tijd om de leukste cadeautjes te kopen voor je familie, geliefde of vrienden. Op zoek naar cadeautips en inspiratie? 4 Seizoenen Tuinmeubelen heeft speciaal voor jou een handig lijstje gemaakt met grote en kleine cadeautips.


    Kerstcadeau tips

    Hoe vervelend is het wanneer je op de laatste dagen voor kerst nog de stad in moet opzoek naar een cadeau? Wees op tijd dit jaar en bestel gewoon bij ons in de webshop. Want hoe gemakkelijk is het tegenwoordig om je cadeaus voor de feestdagen ruim op tijd op je deurmat te ontvangen? Speciaal voor jou hebben wij al wat leuke cadeaus voor de feestdagen geselecteerd.

    Een cadeaubon van 4 Seizoenen Tuinmeubelen

    Nog een leuk cadeau nodig dat altijd van pas komt? Met een cadeaubon van 4 Seizoenen Tuinmeubelen geef je nooit mis. Verras jouw familie, vrienden of kennissen met deze waardevolle cadeaubon die te besteden is op het gehele assortiment en zowel in de winkel als online in te leveren is! In ons ruime assortiment is voor iedere tuin (of zelfs woonkamer) wel iets te vinden, met deze cadeaubon maak je iemand anders altijd blij! 


    Wandrek Aiko zwart | hondenkussen | zwart wit sierkussen Boaz | bijzettafels Aiko | sierkussen bordeaux green | lantaarns Lesli Living | cadeaubon 4 Seizoenen Tuinmeubelen | sierkussen velvet

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.