Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    13 January 2022

    Een vuurtafel of vuurzuil voor in de tuin

    Vuurtafels zijn de nieuwste vorm van moderne verwarming voor buiten in de tuin. Deze terrasverwarmers zijn een perfecte aanvulling op je lounge- of tuinset. Zo kan je het hele jaar door genieten van je tuin of terras.

    In de zomer kan je nog heerlijk lang buiten zitten en in het najaar zit je er ook gegarandeerd warm bij. Ben je op zoek naar een vuurtafel? Bekijk dan onze ruime collectie vuurhaarden en vuurzuilen.

    Een lage salontafel en vuurtafel in één

    Onze lage vuurtafels zijn zeer geschikt om bij een lage loungeset te plaatsen. Zo heb je ruimte voor de hapjes en drankjes op tafel en kan je tegelijkertijd genieten van een knapperd haardvuurtje. Doordat we lage vuurtafels in verschillende afmetingen, vormen en kleuren hebben is er altijd eentje die past bij het formaat van jouw terras of overkapping. De lage vuurtafel heeft daarnaast een glasombouw voor extra veiligheid. Ga jij voor een mooie houten vuurtafel of een moderne witte of zwarte variant?


    moderne lage vuurtafel wit


    Een hoge eettafel met ingebouwde gashaard

    De hoge vuurtafels uit onze collectie zijn perfect om lange avonden aan te borrelen met familie en vrienden. Deze hoge tuintafels met vuurhaard zijn gemaakt van prachtig Cumcura hout en geven het terras meteen een warme uitstraling. Wil je gemakkelijk buiten barbecueën? Met het barbecue opzetstuk maak je van je vuurtafel in een handomdraai een barbecue. Zo is de vuurtafel naast dat je ervan kan genieten ook nog eens erg praktisch.



    hoge vuurtafel


    Vuurzuilen voor elk terras en balkon

    Heb je een klein terras of balkon en heb je geen ruimte voor een grote vuurtafel? Kies dan voor een mooie vuurzuil van hout. Praktisch door zijn formaat en zo kan je toch genieten van een terrasverwarmer op jouw balkon of terras. Zoek je een moderne vuurzuil? Ga dan voor een stoere zwarte vuurzuil van aluminium.

     

    Zelf een vuurtafel bouwen

    Kan je geen vuurtafel vinden die bij jouw tuin past? Dan maak je hem gewoon zelf met onze collectie vuurhaard onderdelen. Met een losse inbouwbrander maak je van jouw tuintafel gemakkelijk zelf een eigen vuurtafel. Zo heb je een vuurhaard voor buiten van eigen ontwerp. In onze collectie vind je nog meer losse onderdelen voor het maken van je eigen vuurtafel, zoals een glasombouw of decoratie boomstronken.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.