Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    18 May 2021

    De mooiste wicker tuinstoelen voor jouw terras

    Wicker is eigenlijk altijd wel populair onder de tuinmeubelen en zo ook in 2021. Binnen de collectie van 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we dan tuinstoelen en loungesets van wicker die wij graag even extra uitlichten.


    Onderhoudsvriendelijke tuinstoelen van wicker

    Onze verstelbare wicker tuinstoelen Dublin waren al verkrijgbaar in de kleuren Mystic Grey en Ash Grey maar sinds dit jaar ook in Black! Deze comfortabele tuinstoel, van halfrond wicker en een aluminium frame is een echte aanvulling voor op jouw terras. De stoel zelf is gemaakt van duurzame materialen waardoor hij onderhoudsvrij is, geschikt dus om het hele jaar buiten te laten staan.

    Comfortabele tuinstoel om te dineren

    De Dublin dining tuinstoelen Black zijn ideaal om in te relaxen en om aan tafel te schuiven. Door zijn hoge rug kan je comfortabel dineren. Met de extra dikke kussens is het lekker lang tafelen. Extra fijn, de tuinstoel is eenvoudig verstelbaar in de door jouw gewenste positie.



    Een moderne tuinstoel van wicker

    Ben je op zoek naar een moderne tuinstoel van wicker? Dan is onze Pisa White of Pisa Black helemaal iets voor jou. Deze tuinstoel heeft een strakke uitstraling door zijn moderne vorm en aluminium poten, helemaal van nu. Door de dikke zitkussens en de ruime zit kunnen jouw gasten in deze stoel lekker lang buiten zitten.



    Een relax loungestoel van wicker

    Stevige kussens, een breed zitvlak en sterk wicker.. dit zijn de kenmerken van onze loungestoel King. Deze loungestoel is te verkrijgen in de kleur Mystic Grey en Dark Grey. De King is een loungestoel waar je niet meer uit wil! Doordat hij van volledig rond wicker is gemaakt is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. Robuust en stoer, een unieke blikvanger voor in jouw tuin.




    Vragen over het materiaal wicker?

    Wil je meer weten over onze wicker tuinmeubelen of het onderhoud hiervan? Neem dan eens een kijkje op onze online kennisbank of neem contact op met onze klantenservice.

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.