Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    11 April 2023

    Bijzettafels voor buiten en binnen

    Ben je op zoek naar een moderne en mooie bijzettafel voor buiten die past bij elke loungeset? Binnen de ruime collectie van 4 Seizoenen Tuinmeubelen vind je bijzettafels en hockers in verschillende soorten, materialen en maten.

    Een bijzettafel voor bij elke tuinset

    Een bijzettafel voor buiten is een handig en veelzijdig meubelstuk dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het plaatsen van drankjes, snacks, boeken en tijdschriften terwijl u geniet van het buitenleven. Een goede bijzettafel voor buiten moet duurzaam en weerbestendig zijn om bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen, de wind en zon.

    Bijzettafels en hockers van verschillende materialen

    Een bijzettafel voor buiten kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, metaal of rotan. Onze houten bijzettafels Kent zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en kunnen worden behandeld met een beschermende olie om ze te beschermen tegen vocht en UV-straling.

    Wil je een lichtgewicht bijzettafeltje met moderne look? Dan zijn onze metalen bijzettafels Rafael helemaal wat voor jou. Deze kleine ronde bijzettafels hebben we beschikbaar in verschillende kleuren en zijn daarnaast ook nog eens erg stevig en gemakkelijk te onderhouden.

    bijzettafeltjes buiten
    Bijzettafeltje zwart Rafael | Bijzettafel Kent

    Bijzettafels en hockers in verschillende afmetingen

    Een bijzettafel voor buiten kan ook verschillende ontwerpen hebben, zoals rond, vierkant of rechthoekig, en kan een open of gesloten ontwerp hebben. Sommige bijzettafels hebben ingebouwde opbergruimte of lades, wat handig kan zijn om jouw spullen georganiseerd te houden. Het kiezen van de juiste bijzettafel of hocker voor buiten hangt af van jouw persoonlijke stijl, het materiaal dat je verkiest en de grootte die je nodig hebt. Of je nu een klein balkon of een ruime tuin heeft, er is altijd wel een bijzettafel voor buiten die past bij jouw behoeften.

    Bijzettafels combineren

    Extra leuk en speels op het terras, combineer eens wat bijzettafels! Door het combineren van bijzettafels in verschillende hoogtes en materialen creëer je een speels effect. Voor extra gezelligheid op je terras kies je voor een gezellig buitenkleed voor onder de tafels en een mooie vaas of dienblad. Is het mooie weer voorbij? Ook staan onze bijzettafels binnen heel gezellig naast je loungestoel.

    Een hocker als bijzettafeltje

    In plaats van een bijzettafeltje voor bij je loungeset kan je ook kiezen voor een hocker! Je maakt hem multifunctioneel door er een dienblad op te plaatsen zodat je ruimte hebt voor je hapjes en drankjes. En heb je extra gasten? Dan gebruik je hem gemakkelijk als extra zitplaats of voetenbankje. Als je een hocker wilt gebruiken als bijzettafel zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De hocker moet groot genoeg zijn om dingen op te plaatsen zoals drankjes, hapjes en boeken en tijdschriften. Daarnaast moet de hocker een stevig oppervlak hebben zodat er niks af kan vallen, dit kan je ook gemakkelijk op lossen met een mooi dienblad. Ten slotte moet de hocker gemakkelijk verplaatsbaar zijn, zo kan je hem overal gebruiken waar je hem nodig hebt.


    hocker bijzettafel

    Shop je favoriete tafeltje en hocker voor binnen en buiten

    Hieronder zie je onze meest populaire bijzettafels en hockers. Ideaal voor binnen én buiten. Welke is jouw favoriet?

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.