Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    29 March 2023

    Een mooie tuintafel voor jouw tuin

    Of je nou een balkon hebt, een klein terras, of een ruime tuin. Geen probleem! Door ons ruime aanbod tuintafels is er voor elke terras de ideale tuintafel. Lees meer over onze collectie tuintafels.

    Een mooie tuintafel voor in jouw tuin!

    Wil je heerlijk buiten kunnen genieten en eten? Dan mag een goede tuintafel niet ontbreken op jouw terras. Een mooie tuintafel kan elke terras meteen een hele andere look geven. Of je nou een balkon hebt, een klein terras, of een ruime tuin. Geen probleem! Door ons ruime aanbod tuintafels is er voor elke terras de ideale tuintafel.

     

    Ons ruime assortiment tuintafels

    Wij bieden een zeer ruim assortiment tuintafels aan, waarvan onder anderen: houten tuintafels, vuurtafels, vierkante tuintafels, ovale tuintafels, dining tuintafels.  Hierdoor is er voor elke tuin wat aan te bieden. De tafels die wij aanbieden zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Je kan dus helemaal zelf bepalen wat bij jou en/of jouw tuin past.

     
    houten tuintafel

     

    Verschillende materialen tuintafels

    De tafels uit ons assortiment zijn gemaakt van een aantal verschillende materialen. Dit geeft elke tafel ook zijn eigen uitstraling, en stevigheid. De meeste keuze zit nu in de aluminium tafels, aluminium roest niet en is hierdoor ook ideaal om voor tuinmeubelen te gebruiken.

    Aluminium is makkelijk schoon te houden, en is het meest onderhoudsvrij in tegenstelling tot hout en vele andere materialen. Aluminium is daarnaast erg sterk, duurzaam, en het kan niet gaan roesten, ideaal dus voor een tuintafel. Met Aluminium kan je eindeloos en makkelijk meerdere meubels met elkaar combineren. Voor de liefhebbers van houten tuinmeubels bieden we verschillende soorten hout aan, Teakhout , Hardhout/Acacia . Houten tuinmeubels zijn weer terug van weggeweest, teakhout is dan ook een erg populair materiaal voor tuinmeubels, het is duurzaam, sterk, het krimpt amper, het is weerbestendig, en het is onderhoudsvrij. Dat betekent alleen maar voordelen. Ook bieden we zoals eerder vermeld hardhouten

    En acacia tuintafels aan, ook dit materiaal is duurzaam, sterk, weersbestendig, en heeft een natuurlijke uitstraling. Hout is natuurlijk een natuurproduct, hierdoor zal het materiaal naar mate van gebruik en tijd altijd kunnen veranderen. Wil je dit niet? Of heb je geen tijd om af en toe onderhoud te ondernemen, ga dan voor bijvoorbeeld aluminium of kunststof tuinmeubelen.

     

    Onderhoud aluminium tuintafels

    Ondanks dat aluminium tuinmeubels niet veel onderhoud nodig hebben, betekent het niet dat ze geheel onderhoudsvrij zijn. Om de levensduur van jouw tuintafel te verlengen, is het belangrijk de tafel af te nemen en te beschermen. Wij bieden hier verschillende producten voor aan. Ten eerste is het belangrijk om de tafel af te dekken met een daarvoor bestemde beschermhoes.

    Denk er bij het opbergen van je tafel wel aan dat je deze altijd droog opbergt. Zorg er ook voor dat de hoes iets van de grond afhangt, zodat de tuintafel goed kan ventileren. Daarnaast bieden we nog een tuinmeubelreiniger , en een tuinmeubel beschermer aan. De reiniger is een veilig en krachtig middel dat vet oplost en vuil los maakt. Door deze reiniger is licht wrijven al genoeg om al het vuil weg te vegen van de tuinmeubels. Voor het optimale resultaat gebruik je na de reiniger de tuinmeubel beschermer, met de beschermer voorkom je het verbleken en barsten van het materiaal.

     

    Onderhoud houten tafels

    Zoals eerder vermeld heeft een houten tafel meer onderhoud nodig dan andere materialen, voor de teakhouten tafels bieden wij een teak-reiniger en ontgrijzer aan.

    Deze verwijdert vet, vuil, en oude olie van jouw teak houten tafel. Deze reiniger en ontgrijzer maakt de tafel weer klaar om te oliën. Daarnaast bieden wij ook teak en hardhout olie, deze beschermt de teak, en hardhouten tafels. De olie beschermt de tafel tegen de zon, en het weer. Daarnaast verbetert de houtnerf en kleur, hij geeft een goudbruine gloed af. Gebruik voor gebruik van de olie de reiniger en ontgrijzer. Daarnaast bieden we nog een teak-sealer , deze is transparant en zorgt ervoor dat de houten tafel zijn eigen kleur behoud. Door de UV remmers in de sealer   voorkom je verwering, vervaging, en bied jou tuinmeubel algehele bescherming. De sealer voorkomt aanhechting van nieuwe vervuiling, maar laat het hout wel ademen.

    Je kan ook bij een houten tafel gebruik maken van een beschermhoes. In onze webshop bieden wij veel verschillende maten en groten beschermhoezen aan. De beschermhoes beschermt je meubelen goed tegen verschillende weersomstandigheden en voorkomt dat de tuinmeubelen continue worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Het advies is om de hardhouten tuinmeubelen in de winter op een droge plek binnen neer te zetten. Hierdoor verleng je de levensduur en vermindert de werking op het hout. Wanneer je de tuinmeubelen het gehele jaar buiten laat staan kan hier helaas geen garantie op gegeven worden.

     

    ovale tuintafel

     

    Vragen over onze verschillende tuintafels?

    Heb je nog twijfels over welk materiaal het best bij jou past, of wil je nog meer weten over de verschillende soorten materialen? Kijk dan bij onze Kennisbank , hier word per materiaal nog meer verteld wat je wel en niet moet doen. Mocht je nog vragen hebben over onze tuintafels, neem dan gerust contact met ons op! De chatfunctie rechts onderin het beeld is tijdens openingstijden online. Per telefoon zijn wij te bereiken op 053-85 11 463, en per mail kun je ons bereiken via: [email protected]

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.