Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tuinmeubelen zorginstelling

  Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen begrijpen we dat de buitenruimte in zorginstellingen en ziekenhuizen een belangrijke rol speelt in het herstel en welzijn van patiënten en bewoners. Daarom bieden wij binnen onze tuinmeubelen collectie zakelijk tuinmeubilair dat comfort combineert met functionaliteit om een fijne buitenomgeving te creëren.

   

  Ons zakelijk tuinmeubilair voor zorginstellingen en ziekenhuizen is ontworpen met het comfort en de behoeften van patiënten en bewoners in gedachten. We bieden een breed scala aan zitoplossingen, van comfortabele stoelen tot stevige loungebanken met fijne loungekussens, die zorgen voor ontspanning en rust. We begrijpen het belang van onderhoudsvrije meubels in zorgomgevingen, en daarom bieden we ook duurzame opties die weinig tot geen onderhoud vereisen. Zo kan uw personeel zich ten alle tijden zich concentreren op de patiënten en niet bezig zijn
  met het schoonhouden van het buitenmeubilair.

   

  Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen gaan we verder dan alleen meubels leveren. We helpen u bij het creëren van een buitenruimte die bijdraagt aan het welzijn van uw patiënten en bewoners. Of het nu gaat om een serene binnentuin of een uitnodigend terras, wij kunnen u helpen bij het inrichten van een buitenruimte die rust en comfort biedt voor u, uw personeel en uw bewoners. Ontdek hoe ons zakelijk tuinmeubilair uw zorginstelling of ziekenhuis kan verbeteren en bijdragen aan het herstel en de kwaliteit van leven van uw patiënten en bewoners. Samen kunnen we een buitenomgeving creëren die comfort, rust en herstel bevordert.

   

   

  Inspiratie van onze zakelijke klanten | projecten

  Onze zakelijke tuinmeubelen bij Zorg in Oktober

  Maak kennis met Zorg in Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten zij zich in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Oktober ondersteunen zij bewoners en cliënten in hun speciale huizen maar komen ze ook bij de mensen thuis. Zo zijn alle bewoners en cliënten verzekerd van de allerbeste zorg. Of ze nu dementie hebben, moeten revalideren of nog maar een korte tijd van leven hebben; Oktober is er voor ze! 4 Seizoenen Tuinmeubelen heeft voor de terrassen van de horeca en (zorg)huizen van Zorg in Oktober al meerdere keren, naar volle tevredenheid, tuinmeubilair mogen leveren. Benieuwd wat 4 Seizoenen voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

   


   

  Tuinmeubilair voor uw zorginstelling of ziekenhuis

  Ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor het verrijken van de buitenruimte van uw zorginstelling of ziekenhuis met hoogwaardig tuinmeubilair. Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen begrijpen we het belang van een comfortabele en sfeervolle omgeving, vooral in zorginstellingen waar patiënten en bezoekers rust en ontspanning nodig hebben.

  Met jarenlange ervaring begrijpen we de unieke eisen van zakelijke terrassen in zorginstellingen. Of het nu gaat om comfortabele loungesets voor patiënten, functionele eettafels voor de kantine, of duurzame buitenmeubelen voor rustgevende tuinen, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw instelling? Breng een bezoek aan onze showroom in Enschede. Met onze ruime ervaring staan we klaar om u te helpen bij het geven van de juiste uitstraling aan uw zakelijke terras. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via [email protected] en wij zullen spoedig reageren op uw zakelijke aanvraag.


  zakelijke voordelen tuinmeubelen

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.