Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Duurzaamheid

  duurzame tuinmeubelen

  Duurzame tuinmeubelen van 4 Seizoenen Tuinmeubelen

  Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen vinden we het behoudt van de natuur er belangrijk en hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van tuinmeubelen die niet alleen comfortabel en stijlvol zijn, maar ook voldoen aan onze duurzaamheidsnormen.

  Duurzaamheid is voor ons een kernwaarde die we graag doorvoeren in onze bedrijfsvoering. We streven ernaar om producten aan te bieden die lang meegaan en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Onze collectie bestaat onder andere uit tuinmeubelen van merken die zich inzetten voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

   

  Een belangrijk aspect van onze duurzaamheidsaanpak is het gebruik van milieuvriendelijke materialen als gerecycled plastic en karton als verpakkingsmateriaal. Onze verpakkingen bestaan hoofdzakelijk uit karton wat ook weer goed te recyclen is. Daarnaast bieden we ook tuinmeubelen aan die zijn gemaakt van gerecycled kunststof wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

  Duurzame tuinmeubelen die jaren meegaan

  Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen geloven we ook in de waarde van kwaliteit en vakmanschap. We streven ernaar om producten aan te bieden die lang meegaan en bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden die de seizoenen met zich meebrengen. Door te investeren in hoogwaardige tuinmeubelen, vermindert u niet alleen de impact op het milieu, maar kunt u ook langer genieten van uw buitenruimte.

   

  We begrijpen dat duurzaamheid meer is dan alleen het product zelf. Daarom bieden we ook advies en tips over onderhoud en verantwoord gebruik van onze tuinmeubelen. Door jouw meubels goed te onderhouden en ze op de juiste manier te gebruiken, kan je hun levensduur verlengen en zo bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, comfortabele en duurzame tuinmeubelen. We blijven ons inzetten om onze collectie verder te verduurzamen en werken samen met onze leveranciers om innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te vinden.

  4 Seizoenen Tuinmeubelen: duurzaam op kantoor

  Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen zijn we trots om met ons team onze inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke initiatieven verder met ons nieuwe wagenpark. Om positieve veranderingen te creëren op het gebied van duurzaamheid binnen ons bedrijf, hebben we geïnvesteerd in een moderne vloot van zuiniger rijdende voertuigen. Ons nieuwe wagenpark is ontworpen om niet alleen efficiënter te werken, maar ook om de impact op het milieu te verminderen. Door te kiezen voor voertuigen die zuiniger rijden, kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere toekomst voor ons allemaal.

   

  Naast de milieuvriendelijke aspecten, biedt ons nieuwe wagenpark ook praktische voordelen. De efficiëntie en betrouwbaarheid van deze voertuigen stellen ons in staat om nog sneller en effectiever aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Hierdoor kunnen we onze service naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd onze duurzame waarden behouden.

   

  Efficiënt en duurzaam bestellingen afleveren bij onze klanten

  Door ons verzendsysteem te optimaliseren, kunnen we de afstanden die onze bezorgers afleggen aanzienlijk verminderen en betere aflever routes creëren. Dit betekent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen. Door meer bestellingen te bundelen en efficiënte routes te plannen, minimaliseren we ook onnodige kilometers, waardoor de impact op het milieu verder wordt beperkt.

   

  Natuurlijk begrijpen we dat snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn voor onze klanten. Hoewel we geen next-day delivery aanbieden, streven we ernaar om nog steeds onze klanten een uitstekende service te bieden. Ons nieuwe order verzendsysteem is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen nog steeds op tijd aankomen, maar dan met een positievere impact op het milieu.

   

  Op zoek naar duurzame buiten meubilair? Ontdek onze duurzaamste materialen

  Duurzame tuinmeubelen van acaciahout

  Acaciahout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor tuinmeubelen. Maar wat maakt dit hout zo speciaal en waarom is het een verantwoorde optie voor buitenmeubilair?


  Binnen onze collectie zijn sommige tuinmeubelen gemaakt van acaciahout. Acaciahout is afkomstig van de acaciaboom, die van nature bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen rot en insecten. Deze eigenschappen maken het hout bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis, waar het wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

  Acaciabomen zijn snelgroeiend, wat betekent dat ze relatief snel kunnen worden geoogst en opnieuw kunnen worden aangeplant. Dit maakt acaciahout een milieuvriendelijke keuze, omdat het afkomstig is van een hernieuwbare bron die minder druk legt op natuurlijke bossen. Een van de redenen waarom acaciahout populair is voor tuinmeubelen is vanwege de natuurlijke weerbestendigheid. Het hout heeft van nature een hoge dichtheid, waardoor het minder vatbaar is voor uitzetten, krimpen of barsten door blootstelling aan vocht, warmte en kou.

   

  Milieuvriendelijke tuinmeubelen voor jouw buitenruimte

  Onze tuinmeubelen gemaakt van acaciahout zijn ontworpen om lang mee te gaan. Met het juiste onderhoud en regelmatige behandeling kunnen deze meubelstukken vele jaren meegaan, waardoor ze een duurzame investering zijn voor jouw buitenruimte.

  Kortom, tuinmeubelen gemaakt van acaciahout bieden een harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor deze houtsoort maak je niet alleen jouw buitenruimte mooier, maar draag je ook bij aan het behoud van onze waardevolle bossen en ecosystemen.


  Duurzame polywood tuinmeubelen

  Polywood is een innovatief materiaal dat steeds populairder wordt in de wereld van tuinmeubelen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en natuurlijke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenmeubilair. Maar wat maakt Polywood zo bijzonder en waarom is het een verstandige keuze voor jouw buitenruimte?

   

  Gemaakt voor het buitenleven

  Polywood is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en langdurige blootstelling aan de elementen. Het materiaal is bestand tegen vocht, uv-straling en extreme temperatuurverschillen, waardoor het perfect is voor gebruik in alle seizoenen. Polywood vraagt weinig onderhoud, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens en mensen met een drukke levensstijl. In tegenstelling tot houten tuinmeubelen hoeft Polywood niet te worden geschuurd, geverfd of geolied. Een eenvoudige reiniging met milde zeep en water is meestal voldoende om het materiaal in uitstekende staat te houden.

   

  Ecologisch verantwoord

  Een belangrijk aspect van de duurzaamheid van polywood is dat het gemaakt is van gerecyclede kunststoffen, zoals flessendoppen en melkpakken. Door deze gerecyclede materialen te gebruiken, wordt bijgedragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

   

  Met Polywood tuinmeubelen haal je niet alleen een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je buitenruimte, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Geniet van jarenlang plezier met deze hoogwaardige en onderhoudsarme tuinmeubelen, die bestand zijn tegen de tand des tijds en het beste van het buitenleven omarmen.

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.