Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Voorzorgsmaatregelen Corona

   

  Voorzorgsmaatregelen omtrent Corona

   

  Online bestellingen worden zoals normaal verwerkt en kunnen indien gewenst later op afroep geleverd worden. Gelieve dit aan te geven bij je bestelling (dit kan bij het aangeven van de gewenste leverdagen).

   

  Informatie over de winkels


  We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn voor 4 seizoenen tuinmeubelen topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid. Naast de algemeen geldende hygiënemaatregelen zetten we in alle winkels in Nederland ter preventie extra schoonmaak maatregelen in: 

  • Wij willen je vragen niet naar de winkel te komen indien je symptomen van Corona hebt, verkouden, hoest et cetera.

  • Wij zullen je geen hand schudden ter begroeting of bevestiging van een aankoop.

  • Wij zullen gepaste afstand houden tijdens productinformatie gesprek in onze winkels (1,5m afstand).

  • De koffie corner is gesloten.

   

  Informatie over je bezorging 

  • Indien je de bezorging liever later laat plaats vinden kan dit kostenloos, en kunnen we de levering op afroep plaatsen (je kunt dan bellen wanneer jij wilt dat de levering plaats zal vinden).

  • Onze bezorgers worden alleen op pad gestuurd indien ze klachtenvrij zijn van eventuele Corona symptomen.

  • Onze bezorgers geven je geen hand ter begroeting.

  • Wij verzoeken je betalingen vooraf per iDEAL of bankoverschrijving te doen.

  • Wij willen je vragen voordat je de pakbon tekent je handen te wassen en de handtekening met een eigen pen te zetten.

  • Onze bezorgers brengen de producten alleen achter thuis indien ze buitenom het huis kunnen en dus niet door het huis hoeven. Indien men niet buitenom kan, zal de levering tot aan de voordeur plaats vinden. Dit om direct persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Mocht je in een appartement wonen, dan wordt de bestelling nog wel tot je voordeur bezorgd.


  Wij verzoeken je verder de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot persoonlijk contact en winkelen te volgen. Zie de richtlijnen hiervoor op de website:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

   

  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.