Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Pin en Win | Pinterest winactie

  Pinterest winacctie

   

  Hallo mooi weer! Tijd om weer lekker buiten te genieten van jouw tuin. Ben jij al enige tijd aan het nadenken over nieuwe tuinmeubelen voor jouw terras, serre of balkon? Stel jouw 4 Seizoenen Zomertuin samen op Pinterest en maak kans op €250,- shoptegoed!

  Aan de slag met jouw zomertuin Pinterest bord:
  1. Hoe? Ga naar www.pinterest.com/4seizoenentuinmeubelen en volg ons account.
  2. Maak in je eigen profiel een nieuw bord aan en geef deze de naam ‘Mijn 4 Seizoenen Zomertuin’.
  3. Zorg ervoor dat je bord op openbaar staat anders kunnen wij hem niet bekijken.
  4. Pinnen maar!

  Tevreden met jouw bord?
  Stuur de link van jouw bord dan naar [email protected]. Meedoen kan van donderdag 21 april tot en met donderdag 29 juni. Wij maken de winnaar op woensdag 6 juli bekend via onze social media kanalen en benaderen de winnaar persoonlijk per e-mail.

   

  Pinterest

   

  Voorwaarden winactie Pinterest 2022 4 Seizoenen Tuinmeubelen 

  • De actie Pin & Win met je zomertuin wordt aangeboden door 4 Seizoenen Tuinmeubelen.
  • De Pinterest actie loopt van donderdag 21 april 20212 tot en met zondag 5 juni. Wij maken de winnaar op woensdag 8 juni bekend, op onze website, Facebookpagina, Instagrampagina en middels een e-mail naar de winnaar.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaar dient, na bekendmaking, binnen vier weken te reageren om gebruik te maken van het gewonnen shoptegoed. De winnaar doet uitdrukkelijke afstand van enig recht op de prijs als hij/zij binnen deze termijn niet heeft gereageerd.
  • 4 Seizoenen Tuinmeubelen behoudt zich het recht deelnemers uit te sluiten van de actie indien sprake is van fraude, misleiding of onjuiste gegevens.
  • 4 Seizoenen Tuinmeubelen is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen dan wel zonder opgave van reden de actie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen om haar moverende redenen, zonder dat 4 Seizoenen Tuinmeubelen daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.
  • Wijziging of aanpassing van de actie zal door 4 Seizoenen Tuinmeubelen op passende wijze publiekelijk (via onze website en social mediakanalen) bekend worden gemaakt.
  • De winnaar geeft door deelname aan deze winactie toestemming tot deelname aan promotionele activiteiten omtrent de actie en geeft 4 Seizoenen Tuinmeubelen toestemming zijn/haar naam en eventuele foto’s en/of video’s te gebruiken voor promotie omtrent de actie. 
  • Door deelname aan deze actie verklaren deelnemers akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden. 
  • Wijzigingen/fouten voorbehouden.
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.