Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    20 October 2021

    Nieuwe collectie tuinmeubelen 2022

    De afgelopen twee jaar zijn we nog meer ons huis en tuin gaan waarderen en hebben we hier ook veel tijd doorgebracht. De tuin of het balkon is dan ook steeds meer een verlengstuk geworden van het huis.

    Je moet in de tuin kunnen loungen, lekker buiten kunnen eten en het liefst genoeg zitplek hebben voor alle familie en vrienden die weer op bezoek kunnen komen.

    Nu met het nieuwe jaar 2022 voor de deur is het tijd voor een nieuwe collectie tuinmeubelen bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen. De juiste tuinmeubelen maken van jouw terras de ideale plek om ook in het nieuwe jaar buiten te kunnen genieten. Laat je inspireren door onze loungesets, dining tuinsets, tuinstoelen, complete tuinsets, tuinaccessoires en tuintrends. De perfecte tuininrichting voor 2022 vind je bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen, ontdek de tuinmeubeltrends!

    De ideale loungeset voor ieder terras

    Ben je op zoek naar een comfortabele, moderne loungeset die ook nog eens heerlijk zit? Dan is onze nieuwe loungeset Lyra van het merk Brafab echt wat voor jou! Deze luxe loungeset heeft een gepoedercoated RVS frame dat naast een moderne uitstraling ook nog eens extra stevig is. Een tuinset die jarenlang mee kan en past in echt iedere tuin. De zwarte accenten van deze luxe loungeset zorgen voor een modern design. In de armleuningen zitten wicker details verwerkt en dit maakt de loungebank helemaal passend in de trend van nu. Modern, strak en erg comfortabel buiten genieten.


    Loungeset Lyra Brafab

    Door het gebruik van aluminium in deze tuinset oogt de tuinset erg licht en geeft het een luchtig effect, dit doet het erg goed op de wat kleinere terrassen. Deze nieuwe loungeset heeft prachtige lichtgrijze all-weather kussens. De stof heeft een mooie weef structuur en zitten erg comfortabel. Erg handig: de tuinkussens zijn weersbestendig dus ze kunnen tegen een regenbuitje. 

    Deze loungeset uit onze nieuwe collectie bestaat uit de Lyra 2-zits loungebank, 2 loungestoelen en een bijpassende salontafel. Zo heb je een complete luxe loungeset in dezelfde stijl, laat de zomer maar komen!

    Loungestoel Brafab Lyra

     

    Stel gemakkelijk je eigen tuintafel samen

    Iedereen heeft een andere smaak. De één gaat voor moderne tuinmeubelen en de ander kiest misschien voor een traditionele wicker tuinsets. Met de tuintafel Calp en Rock uit onze nieuwe collectie stel je gewoon in een handomdraai je eigen tuintafel helemaal naar wens samen. Met het samenstellen van een eigen tuintafel heb je altijd een tafel voor buiten die past bij jouw tuin en persoonlijke smaak. Voor het samenstellen van een eigen tafel hebben wij twee prachtige tafelbladen beschikbaar: van acaciahout of een modern betonlook blad. Combineer het tafelblad met een onderstel met de keuze uit een aluminium U of X poot of een houten onderstel. Zo creëer je zelf een prachtige tuintafel waar je jaren plezier van gaat hebben.

    Klaar voor het tuinseizoen van 2022 met zwarte tuinmeubelen

    Helemaal trendy en een blikvanger op elk terras: moderne zwarte tuinmeubelen. Binnen onze nieuwe collectie tuinmeubelen hebben we plaats gemaakt voor een stoere, moderne zwarte tuintafel en zwarte tuinbank van het merk Brafab. De zwarte Scandinavische design tuintafel Vevi oogt modern door zijn strakke lijnen van de dunne houtlook latten van het tafelblad. Deze tuintafel is leverbaar in de maten 160 cm en 230 cm, voor elke tuin een passende moderne tuintafel. Ook binnen in het interieur zou deze zwarte tafel niet misstaan.


    zwarte tuinset

    Zwarte tuinsets met een Scandinavische uitstraling

    Op zoek naar een complete zwarte tuinset? Maak de set dan compleet met bijpassende Vevi tuinstoelen en een zwarte tuinbank. De Vevi tuinstoel is in dezelfde stijl ontwerpen als de Vevi tafel en sluiten dus perfect op elkaar aan. De Vevi tuinbank heeft net als de tuintafel een elegante Scandinavische uitstraling. De tuinbank is gemaakt van aluminium. Duurzaam, licht van gewicht en perfect voor op het terras. De zwarte tuinbank is leverbaar in de maten 160 cm en 230 cm. 

    zwarte tuinmeubelen
     

    Prachtige boomstamtafel voor buiten en binnen

    Nieuw van ons eigen merk 4 Seizoenen Tuinmeubelen is de Pohon, een stoere boomstamtafel voor in de tuin maar die ook binnen zeker niet zou misstaan. De boomstamtafel is geschikt om buiten te plaatsen en heeft een mooi dik blad van maar liefst 5 cm, dit geeft de tafel een robuuste uitstraling. Naast dit bijzondere tafelblad met randen in boomstam structuur kan je kiezen voor een X of U poot voor onder de tuintafel. Deze X en U tafelpoten zijn gemaakt van aluminium zodat het de tafel zo min mogelijk verzwaard en daarnaast onderhoudsvriendelijk is in onderhoud.


    Boomstamtafel voor buiten

    De boomstamtafel combineer je gemakkelijk met verschillende tuinstoelen. Kies je voor een wicker dining tuinstoel Rome dan creëer je een wat landelijkere uitstraling. Voor een moderne setting combineer je de tuintafel met mooie rope tuinstoelen.

    Moderne tuinstoel van touw met stoere houten poten

    In onze huidige collectie vond je al moderne tuinstoelen van touw, de Mona Black en Mona Sand. Aan de collectie van tuinmeubelen van rope voegen we in 2022 een nieuw model toe: de Paduga. Deze hippe tuinstoel is gemaakt van rope (touw) en heeft stoelpoten van acaciahout. Door het gebruik van het materiaal rope is deze tuinstoel licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het hout geeft de tuinstoel een warme uitstraling en leuke twist. Deze tuinstoel is leverbaar in de kleur groen en antraciet.

    rope tuinstoelen

    Ruime collectie tuinmeubelen, ook in 2022

    Voor 2022 zal de collectie weer op enkele punten worden uitgebreid maar onze eigen toppers als de houten loungebank Bastan of onze luxe loungeset Bezano blijven zeker. De combinatie van luxe en loungen op loungesets van deze prijs-kwaliteit verhouding maken ze onmisbaar in onze tuinmeubelcollectie voor 2022. Op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en tuinbeleving in 2022? Wij helpen je graag verder je droom waar te maken.


    Wil jij op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste tuinmeubelen, tuintrends en andere aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

    nieuwsbrief

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.