Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    22 March 2021

    Nieuwe collectie tuinkussens 2021

    Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen hebben we de mooiste sierkussens om jouw tuinmeubelen mee op te fleuren. Nieuw aan onze collectie toegevoegd is de ‘Veranda’ collectie en de ‘No time to waste’ collectie van Hartman. Buiten én binnen genieten van onze kussens? Laat je inspireren!



    Kussens voor onder de overkapping

    Luxe stoffen, bijzondere dessins en mooie details. Dit kenmerkt de Veranda collectie van Hartman. Eén van de stoffen die wordt gebruikt is velvet, helemaal weer terug van weggeweest. Van een warme champagne kleur tot effen grijs. De kussens zijn afgewerkt met een gouden rits, één en al luxe. Tijd voor nog meer woon en tuinplezier. 



    Meer fan van zwart wit wonen? Met ons sierkussen ‘Boaz’ geef je jouw bank of tuinset eenvoudig een nieuwe look. Het langwerpige sierkussen is afgewerkt met rafelige zijkanten, wat het een speels en Scandinavisch uiterlijk geeft. Met sierkussens kun je een hele nieuwe twist aan je woonkamer of veranda geven!


    Duurzame tuinkussens

    Duurzaamheid en eco zijn belangrijke onderwerpen en dit vinden wij als 4 Seizoenen Tuinmeubelen dan ook erg belangrijk. De kussencollectie ‘No time to waste’ is gemaakt in samenwerking met SEAQUAL om te zorgen voor minder plastic in oceanen. De garen van deze speciale collectie van Hartman wordt gemaakt van gerecycled plastic. Deze serie kussens kenmerkt zich door zijn sterke, duurzame stoffen en de neutrale kleuren als groen, geel, blauw en rood met grafisch print. Met deze tuinkussens geef je jouw gewone stoel eenvoudig een nieuwe look!


    Moderne tuinstoelkussens voor elk terras

    Luxe velvet, een mooie linnenstof of toch een opvallende print? Met de nieuwe kussencollectie van Madison maak je elke tuinset compleet. Naast stoelkussens en palletbankkussens heeft Madison ook een nieuwe collectie hoge tuinstoelkussens. Kies voor een exotische print met het model Scott. Dit kussen is bestand tegen weersinvloeden waardoor je er vele lentes en zomer van kan genieten. Door de grote safari print met bladeren haal je een echte eye catcher in jouw tuin.

    Luxe, effen tuinkussens

    Meer fan van een effen tuinkussen? Kies dan voor het model Panama Linnen of Outdoor Velvet Green. Beide worden gekenmerkt door haar mooie luxe stof. De Panama Linnen bestaat voor 50% uit katoen en geeft jouw tuinset een boho uitstraling door de zand kleur. Met onze Outdoor Velvet kussens ga je juist voor een totaal andere look. Het kussen van velours stof oogt net dat beetje meer luxe door zijn hoge aaibaarheidsfactor.


    Kies jouw bijpassende parasol

    Onze nieuwe kussencollectie mix en match je op het terras met onze nieuwe collectie parasols van Madison. Ben je op zoek naar een grote, vierkante, moderne parasol voor in de achtertuin die ook waterafstotend is? Ga dan voor onze praktische parasol Mikros. Deze parasol is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hiermee creëer je eenvoudig een schaduwplek in de tuin. Deze parasol is daarnaast handig te bedienen voor iedereen door haar opdraai systeem. De hele dag genieten van de zon? Je kantelt de parasol gemakkelijk door middel van haar praktische knikmechanisme, zo kan je de hele dag door lekker buiten zijn.

    Bescherm je parasol het hele jaar door

    Wil jij je nieuwe parasol beschermen wanneer deze niet gebruikt wordt? Kies dan voor een handige parasol beschermhoes. Deze beschermhoes is eenvoudig over de parasol aan te brengen door haar kunststof stok en lange rits. Met een beschermhoes voorkom je dat de parasol vies wordt en dat je er nog jaren van kunt genieten.



    Dé palletbank kussens voor in jouw tuin

    Naast tuinkussens voor onze tuinmeubelen hebben wij ook een nieuwe collectie palletkussens van Madison voor op jouw houten palletbank. Lekker comfortabel door zijn dikte en luxe door de zachte stoffen. De kussens zijn geschikt voor buitengebruik door haar waterafstotende stof en kan je dus gerust in de regen laten liggen. Ook de velvet stof komt terug in deze kussen collectie, lekker zacht en geeft meteen jouw palletkussen een extra luxe uitstraling.


    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.