Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    04 February 2020

    Tuinmeubel materialen trends van 2020!

    De nieuwste trends van 2020! Je leest het hier!


    Het voorjaar komt er weer aan en het begint weer te kriebelen om te kijken naar een nieuwe tuinset! Heerlijk genieten met een kop koffie in het voorjaarszonnetje op je nieuwe loungeset. We gaan jullie in deze blog over de nieuwste trends van 2020 vertellen.

    Het nieuwe hout: Naturel teakhout!

    Hoe mooi is het om jouw houten Tower teak tafel te combineren met natuurlijke elementen. Bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen is het mogelijk om verschillende tafels te combineren met verschillende stoelen. Zo kun je altijd jouw stijl naar wens invullen. Neem bijvoorbeeld de houten teak tafel met aluminium onderstel, deze is perfect te combineren de Dublin wicker dining tuinstoel, voor een natuurlijke look! De teak tafel is van naturel teak hout! Wat voorgaande jaren belangrijk was om je teakhout tafel goed te onderhouden. Zijn we weer back to naturel!

    Robuuste tuinmeubelen

    De nieuwe opkomst zijn de robuuste tuinmeubelen. Naast de teak tafel die erg robuust is in zijn vormen. Is de Coffee Bay picknicktafel de ideale eye catcher voor in de tuin! De picknicktafel ziet er luxueus uit met een comfortabele uitstraling! Wij hebben de Coffee Bay in wood en grey beschikbaar. Het mooie aan deze tafel is dat je er heerlijk met z’n allen aan kan loungen. In het midden zit een gat, die geleverd wordt met een inslagdop. Handig om je parasol in te steken! Op zoek naar een tuinset met een strak en moderne look? Hartman Sophie tuinset is onderhoudsvriendelijk en door het materiaalsoort (aluminium) licht van gewicht en buitenshuis te gebruiken. De Sophie Hartman tuinstoel heeft het trendproduct van het jaar gewonnen!

     

     

    Rope is het nieuwe ronde vlechtwerk

    Rope is het nieuwe vlechtwerk. Met dezelfde weerbestendige eigenschappen als vlechtwerk, maar met meer mogelijkheden qua vlechten, knopen en spannen is dit rope materiaal ook de trend in 2020. De nieuwe producten van Eurofar zijn stijlvol en heeft een gezellige uitstraling. Wij hebben de hoek loungeset van rope en de 4 delige loungeset met 2 persoonszitbank en twee stoelen. 


    Binnen het assortiment van 4 Seizoenen Tuinmeubelen bieden wij twee soorten rope tuinmeubelen namelijk synthetisch en polyester. De synthetisch rope soort wordt gebruikt bij Midway stoel van Brafab. Het andere rope soort is polyester touw. Dit is speciaal ontwikkeld voor het buitenleven. Polyester rope kan in iedere kleur gecoate worden. 

    Wil je meer informatie over rope/touw en het onderhoud hiervan? Klik dan hier.

     

    Eindeloos combineren met aluminium

    Heerlijk! Aluminium blijft als nieuwe trend in 2020! Modern, stijlvol en ook nog eens erg comfortabel! Neem bijvoorbeeld de 4-delige Hoek Loungeset van Bezano. De loungeset kan je aanvullen met een heerlijke comfortabele hocker van Bezano. Liever een loungeset maar geen hoek? Combineer de 2 zits loungebank van bezano met de 3 zits loungebank, vul deze aan met een langwerpige loungetafel en voila! 

    Wil je meer informatie over aluminium en het onderhoud hiervan? Klik dan hier.

    Neem een kijkje naar alle producten van Bezano

     

    Niet alleen met de Bezano zijn verschillende combinaties mogelijk, maar ook met de Olivia Dining tuintafel 160x90cm tafel! Deze is goed te combineren met de aluminium tuinstoel van Soweto. Het staat modern, stijlvol en strak in je tuin! Ga je toch liever voor een heerlijke lounges? Olivia heeft het! Voor een groot gezin raden wij de 6-delige Hoek Loungeset | Olivia | Antraciet | Aluminium aan! Daarnaast is de set uit te breiden met stoelen of kleiner te maken! Er zijn meer series van Olivia namelijk:

    • 5-delige Hoek Loungeset met middenelement | Olivia | Antraciet | Aluminium

    • 6-delige Hoek Lounge Dining set met stoel | Olivia | Antraciet | Aluminium

    • 5-delige Hoek Lounge Dining set met stoel | Olivia | Antraciet | Aluminium

    • 5-delige Hoek Loungeset met stoel | Olivia | Antraciet | Aluminium

     

     

    Bruine tuinmeubelen het nieuwe zwart?

    We hebben veel nieuwe sets met een houten look in onze nieuwe collectie! De stoere Harby houten hoek loungeset heeft de moderne, stoere en strakke uitstraling! De houten tuinmeubelen wordt voorzichtig doorgevoerd en is voornamelijk te zien bij de sets van Eurofar. In onze collectie is de nieuwe tuinaankleding gericht op houten accessoires. Leuk te combineren met een robuuste tuinset! De Lesli Living windlicht Sweden is gemaakt van hout en glas! Deze is beschikbaar in verschillende formaten. Mooie aanvulling voor je nieuwe tuinset in het voorjaar!

     

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.