Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    19 July 2023

    Top 3 onderhoudsvriendelijke tuinstoelen van wicker

    Ben je op zoek naar onderhoudsvriendelijke tuinstoelen voor jouw buitenruimte? Kies dan voor tuinstoelen van wicker. Wicker heeft een natuurlijke uitstraling die lijkt op rotan, maar biedt tegelijkertijd de voordelen van een synthetisch materiaal. Het is bestand tegen UV-straling, vocht, schimmel en andere vormen van slijtage, waardoor de loungestoel er jarenlang als nieuw blijft uitzien, zelfs onder verschillende weersomstandigheden.


    Binnen onze ruime collectie wicker tuinstoelen hebben we verschillende modellen beschikbaar. Onze wicker tuinstoelen zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor ze onderhoudsvrij zijn en het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Wel raden wij het altijd aan bij het geen gebruik van je tuinstoelen een beschermhoes te gebruiken. Zo heb je langer plezier van de levensduur van jouw tuinstoel. Van een moderne tuinstoel tot een verstelbare tuinstoel met een landelijke uitstraling. Relaxen in stijl doe je met onze wicker tuinstoelen, lees hier alles over onze top 3 wicker tuinstoelen.

     

    Verstelbare wicker tuinstoelen voor optimaal comfort en flexibiliteit: onze Dublin tuinstoelen

    Met stipt op 1 binnen onze collectie tuinstoelen staan de verstelbare Dublin tuinstoelen. De Dublin verstelbare dining tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo is er altijd wel een kleur dat aansluit bij jouw tuinstijl. Dankzij het verstelmechanise van de Dublin kan je de rugleuning eenvoudig in de gewenste positie zetten, zodat je kunt genieten van optimaal comfort en flexibiteit. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of gezellig wilt dineren, deze verstelbare tuinstoelen bieden de perfecte ondersteuning voor ieder moment. 

     

    Moderne wicker tuinstoelen met een strakke uitstraling: onze Pisa tuinstoelen

    Als je op zoek bent naar een moderne tuinstoel van wicker, dan zijn onze Pisa White en Pisa Black de perfecte keuze. De Pisa tuinstoelen hebben een elegant en tijdloos ontwerp dat daardoor moeiteloos past bij verschillende tuinstoelen en thema’s, of je nu een moderne tuin hebt of juist een landelijke uitstraling wilt creëren.  

    Naast het aantrekkelijke uiterlijk van de Pisa Black en Pisa White hebben de tuinstoelen ook een uitstekend zitcomfort. De stoelen hebben een stevige constructie met een zitten en rugleuning die zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Met hun fijne zitkussen is het zeker weten buiten genieten.

     

     

    Relax in een stijlvolle loungestoel van wicker: ontdek de King loungestoel

    Onze loungestoel King combineert stevige kussens, een breed zitvlak en duurzaam wicker. Deze loungestoel is verkrijgbaar in de kleuren Mystic Grey en Dark Grey. De King is een ware verwennerij waar je het liefst niet meer uit wilt komen door zijn heerlijke ruime zit. Dankzij het wicker is deze stoel zeer geschikt voor buitengebruik. Met zijn robuuste en stoere uitstraling is de King een unieke blikvanger in jouw tuin.

    Creëer de perfecte buitenruimte met wicker tuinstoelen

    Met onze uitgebreide collectie wicker tuinstoelen kun je de perfecte buitenruimte creëren waar je kunt ontspannen, dineren en genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. De combinatie van duurzame materialen, comfortabele kussens en stijlvol design maakt onze tuinstoelen de ideale keuze voor jouw tuin of terras. Maak je klaar om te genieten van eindeloze zomerdagen en ontspannen avonden in jouw eigen buitenparadijs.

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.