Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    01 November 2022

    Optimaal genieten van jouw sfeervolle wintertuin

    De wintertijd is officieel weer begonnen! Heb jij jouw tuin al winterklaar gemaakt of ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Een gezellige wintertuin creëren, je leest het hier!

    Op een sfeervolle manier je tuin winterklaar maken bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen

     

    In de wintermaanden is iedereen druk bezig om het binnenshuis zo knus en gezellig mogelijk te maken. Vaak kijken we dan niet meer om naar onze tuinen. Heel erg jammer vinden wij, want door iets meer aandacht te schenken aan de aankleding van je tuin zul je zien dat het sneller uitnodigt om gezellig buiten te gaan zitten. Wij vertellen je graag hoe je dit eenvoudig kunt doen.


    De must-have voor een gezellige wintertuin: Vuurtafels 

     

    Met een vuurtafel kom je gegarandeerd heerlijk warm de koude winteravonden door. Vuurtafels geven de meeste mensen vaak een gevoel van welbehagen en het staat ook nog eens ontzettend sfeervol. Het idee alleen al dat je buiten kunt zitten met een warme chocomel, een heerlijk plaid over je heen en al starend naar de vlammen is toch helemaal geweldig?  


    Vuurtafels zijn de nieuwste vorm van moderne verwarming voor buiten in de tuin. Zo hebben wij moderne aluminium vuurtafels en houten vuurtafels voor buiten. Combineer een vuurtafel met een lounge- of tuinset. De vuurtafels zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo hebben wij lage vuurtafels voor bij een loungeset, maar ook hoge vuurtafels waaraan je eenvoudig tuinstoelen kunt plaatsen. Voor de wat kleinere tuinen, terrassen of balkons hebben wij vuurzuilen. Vuurzuilen zijn erg praktisch door zijn formaat en zo kan je toch je toch genieten van een terrasverwarmer op jouw balkon of terras. Combineer
    onze vuurtafels met de bijbehorende accessoires, waaronder een mooie glasombouw, keramische boomstammetjes of zelfs een BBQ-opzetstuk. Laat de winterbarbecue maar gauw komen.

    Winter decoratie voor in de tuin  

    Het begint donker te worden en de temperatuur daalt. Met een goed gezelschap zit je gezellig buiten met een hapje en drankje omringt door gezellige lichtjes. Dat is toch fantastisch? Sfeervolle lichtjes zijn heel bepalend voor een gezellige winterse tuin. Dit kun je heel eenvoudig met windlichten of lantaarns creëren.  Wanneer je in de tuin ergens een leeg hoekje hebt is een windlicht of lantaarn natuurlijk ideaal om de ruimte daarmee op te vullen. Het voordeel aan windlichten is dat ze licht in gewicht zijn, waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen.

    Windlichten kun je heel eenvoudig met elkaar combineren door ze te groeperen. Je kunt dit doen door windlichten te groeperen in dezelfde kleurtinten of juist door verschillende groottes van windlichten bij elkaar neer te zetten. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen met kaarsen op een dienblad of in een windlicht. Verschillende hoogten van kaarsen bij elkaar zetten oogt ontzettend gezellig. Zo maak je snel en eenvoudig intieme verlichting voor buiten. Wij hebben een ruime collectie van het merk Lesli Living aan windlichten of andere accessoires die goed met elkaar te combineren zijn. Onze gehele windlichten collectie kun je
    hier vinden.


    Warme plaids voor de koudere winterdagen 

    Je kunt er niet genoeg van hebben van die heerlijke zachte warme plaids. Na een lange drukke werkdag heerlijk op de loungebank ploffen en wegkruipen onder een plaid met wat leuke sierkussens voor buiten erbij. Zo kun je heerlijk genieten en ook op de wat koudere dagen en avonden in jouw tuin. Met onze plaids en sierkussen collectie kun je eindeloos combineren. Ze zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik, dus wees niet bang met vocht de wintermaanden. De plaids en sierkussens zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en motieven. 

     

    Een buitenkleed in de winter

    Maak het buiten in de wintermaanden gezellig en sfeervol met een buitenkleed. Maar kan dit wel, horen we vaak? Absoluut! Buitenkleden zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en hebben een speciale coating laag.  Ze kunnen in de wintermaanden prima buiten liggen, mits het buitenkleed niet in het directe weer staat. Dit om de levensduur te waarborgen. Heb je een tuinkamer of overkapping die gedeeltelijk of in z’n geheel afgesloten is? Dan is het geen enkel probleem! Buitenkleden ook wel tuinkleden, buitentapijten of buiten vloerkleden genoemd leggen een perfect basis als het gaat om buiten een huiselijk gevoel te creëren. Bij een grote oppervlakte aan tuin/terras zorgt een buitenkleed voor de verbinding tussen jouw interieur en exterieur van je tuin.



    Je kan de buitenkleden combineren door ze gewoonweg naast elkaar te leggen, maar je kunt ze ook laten overlappen voor een speels effect. Vaak krijgen wij de vraag of je een buitenkleed ook voor binnenshuis kunt gebruiken. Ons antwoord: Jazeker! Een voordeel is dat buitenkleden zelfs meer bestand zijn tegen vocht en vuil dan vloerkleden voor binnenshuis. Door de voorste poten van je loungeset en andere losse elementen op het buitenkleed te zetten, creëer je een verbinding. Ook zijn buitenkleden ideaal als het gaat om het wegmoffelen van oneffenheden van je ondervloer. Wij hebben een ruim aanbod aan buitenkleden van de merken Brafab, Hartman en Lesli living. Shop je buitenkleed
    hier. 

    Bestel jouw winterse tuin aankleding online 

    Bestel eenvoudig al je accessoires via onze webshop. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit?Onze klantenservice helpt je graag verder per mail of telefoon. 

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.