Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


  01 March 2021

  ONZE NIEUWE WEBSHOP IS LIVE!

  Vanaf 1 maart 2021 staat onze nieuwe webshop live! Wij zijn namelijk samen gegaan met 4 Seizoenen Tuinkussens en dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat is er nu eigenlijk nieuw? Waarom hebben we een nieuwe webshop en wat is jouw voordeel hiervan? Lees het in deze blog!


  MET TROTS PRESENTEREN WIJ: ONZE NIEUWE WEBSHOP

  Met trots zijn vanaf 1 maart 4 Seizoenen Tuinmeubelen en 4 Seizoenen Tuinkussens samengevoegd. Wij hebben namelijk de handen in één gesloten en presenteren vanaf 1 maart 2021 een totaalbeleving op het gebied van buitenaankleding met één allesomvattende webshop. Via deze nieuwe webshop kun jij alles vinden op het gebied van buitenleven en proberen we je zo handig verder te helpen met alles wat je nodig hebt vanuit deze webshop. Want helemaal in deze tijd, willen wij dat jij je op je best voelt wanneer je thuis bent. En dat is waar onze slogan geheel om draait: 4 Seizoenen Tuinmeubelen, gemaakt om te genieten!

   

  WAT BIED ONZE NIEUWE WEBSHOP?

  Deze nieuwe webshop is geheel gericht op gemak, informatie en beleving. Alles wat je al van ons gewend was blijft natuurlijk, maar we gaan in deze webshop een stukje verder. In deze webshop vind je alles wat je nodig hebt met hierbij de meest uitgebreide informatie over zowel alle producten, materialen, onderhoud, bijpassende producten en hoe jij het kunt toepassen in jouw tuin of huis. Daarnaast willen wij je graag inspireren door onze blogs, sfeerbeelden, handige tips en trends.

  Bij ons staat service voorop. We willen je door de vele informatie die we bieden in onze webshop zo goed mogelijk op weg helpen tot het kiezen van het juiste product. Het vinden van de juiste informatie, producten en bijpassende onderdelen wordt met deze webshop een gemak. En stel je komt er online toch niet helemaal uit, dan staan wij natuurlijk met ons team klaar om je te woord te staan via onze chat, mail of per telefoon. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd in een van onze winkels terecht. Of jij nu een online of offline klant bent, wij staan voor je klaar met alles wat jij nodig hebt.

  Er veranderd in principe niets op het gebied van service en alles wat er al was, we zetten met deze nieuwe uitgebreidere webshop alleen een stapje verder. Er komen alleen maar heel veel nieuwe voordelen bij!

  • Tuinmeubelen, tuinkussens, tuinaccessoires en alles wat er hoort bij tuinaankleding in één allesomvattende webshop
  • Uitgebreide informatie per product en in onze kennisbank, op onze webshop kun je alles vinden!
  • Full service die je al gewend was, maar dan nog net iets uitgebreider en gemakkelijker
  • Nog meer inspiratie en beleving
  • Gemakkelijk bestellen wat je nodig hebt en wat er precies bij elkaar past  EEN NIEUWE WEBSHOP, DAT MOET GEVIERD WORDEN!

  Het presenteren van onze webshop kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Dat moet gevierd worden, en dat doen we samen met jou! Om onze nieuwe webshop goed te vieren hebben wij in het weekend van 5/6/7 maart een actie weekend gepland! Het hele weekend ontvang jij bij jouw bestelling (vanaf €100,-) een leuk windlicht. Hiermee maak jij jouw terras helemaal af. Het windlicht past in iedere tuin en bij bijna iedere stijl. Wacht niet langer met bestellen en bestel alleen dit weekend zodat jij ook zo’n leuk windlicht bij je bestelling ontvangt!

   

  Wil jij het windlicht ontvangen? Geef dit dan aan door de volgende kortingscode
  in te voeren bij jouw bestelling: 'nieuwewebshop'.  

   


  4 Seizoenen Tuinmeubelen betekent ook echt 4 seizoenen genieten

  Naast dat wij tuinmeubelen verkopen en nu ook tuinkussens op onze webshop aanbieden verkopen wij ook sierkussens voor binnen, verschillende accessoires die binnen en buiten te gebruiken zijn en zelfs stoelen (zoals de Oslo stoel) die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Wij willen jou een totaalplaatje bieden waarin we buiten ook naar binnen kunnen halen. En daar komen steeds meer producten bij! Zo hebben we nu al onze prachtige sierkussen lijnen vanuit Madison Home en de Hartman Veranda Collection waarbij de kussens perfect zijn voor gebruik onder de veranda of binnen (en ook buiten als je ze na gebruik weer meeneemt naar binnen). Onze tuinmeubelen zijn er steeds meer op gemaakt om het gehele jaar buiten te blijven staan, als voorbeeld hiervan nemen we onze Cyprus tuintafels. Maar dat is nog niet alles, wij breiden ons assortiment steeds meer uit, dus wil jij een totaalbeleving die het buitenleven ook in de herfst en winter jouw beleving optimaal maken? Hou dan ons in de gaten via onze website of social media kanalen. 

   

  4 Seizoenen Tuinmeubelen, Gemaakt om te genieten! 

   

  Laat een reactie achter

  inspiratie van onze klanten

  Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
  experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
  Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

  Kleine producten: via de Post

  Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

  Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

  Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
  Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.