Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    11 April 2023

    Nieuw in de collectie: Isabel tuinstoel

    Nieuw in onze tuinmeubel collectie van 2023: de moderne rope tuinstoel Isabel! Ben je op zoek naar een stijlvolle tuinstoel met een Scandinavische touch? Dan zit je met de Isabel stoel zeker weten goed.

    Deze lichtgewicht tuinstoel hebben wij in 3 varianten beschikbaar in onze webshop:

    - Isabel Sand / Black
    - Isabel Sand / Wood
    - Isabel Grey / Black

    Een tuinstoel van rope

    Onze Isabel tuinstoelen zijn gemaakt van rope en aluminium. Rope is een synthetische stof die is ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als touw, maar is extra duurzaam en ook nog eens weerbestendig. Deze tuinstoelen zijn ontworpen om buiten te worden gebruikt en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op patio's, terrassen en andere buitenruimtes.

    Een van de voordelen van rope tuinstoelen is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het enige wat je nodig hebt is een lauwwarm sopje met milde zeep om vuil en vlekken te verwijderen. De Isabel stoelen zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn in jouw tuin.

    Mocht je toch graag een tuinmeubel beschermer aanschaffen voor optimaal gebruik, dan raden wij de Star Brite Tuinmeubel Beschermer aan. Deze beschermer verlengt de levensduur van je tuinmeubelen! Door het goed te hydrateren en UV-bescherming toe te voegen, voorkom je het verbleken en barsten van het materiaal. We raden aan om je tuinmeubelen meerdere malen per jaar te onderhouden. Zo geniet je jarenlang van een optimaal resultaat!

     

    Wil je meer informatie over rope/touw en het onderhoud hiervan? Klik dan hier. Meer algemene informatie over bijvoorbeeld de materialen die wij gebruiken? Lees het in onze kennisbank!


    isabel tuinstoel

    Een tuinstoel met aluminium poten

    Een tuinstoel met aluminium poten is een populaire optie voor buitenmeubilair vanwege de vele voordelen die het biedt. Aluminium is een licht en sterk materiaal dat bestand is tegen corrosie en roest, waardoor het perfect is voor gebruik in de buitenlucht. Hier zijn enkele redenen waarom een tuinstoel met aluminium poten een goede keuze kan zijn voor jouw tuin:

    • Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen: aluminium is een van de lichtste materialen die worden gebruikt voor tuinmeubilair, waardoor de stoelen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is vooral handig als je regelmatig jouw tuinmeubilair wilt herschikken of als je de stoelen wilt opbergen tijdens de wintermaanden.
    • Duurzaam: aluminium is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen. Dit betekent dat jouw tuinstoelen er jarenlang als nieuw uit kunnen zien, zelfs bij blootstelling aan zon, regen en wind.
    • Weinig onderhoud: aluminium poten zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Een regelmatige reiniging met een zachte doek en wat zeepwater is meestal voldoende om ze schoon te houden.
    • Modern en stijlvol: tuinstoelen met aluminium poten hebben vaak een strak en modern ontwerp dat goed past bij eigentijdse tuinstijlen. De aluminium poten kunnen ook worden geverfd of gepolijst om te passen bij het kleurenschema van jouw tuin of terras.

    Kortom, de Isabel tuinstoel met aluminium poten is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden tuinmeubilair. Of je nu op zoek bent naar een stoel om te ontspannen en te loungen of om te dineren.

    Scandinavisch terras perfect in combinatie met de Isabel Tuinstoel

    De Isabel rope tuinstoelen zijn er in verschillende kleuren, zodat ze passen bij elk type buiteninrichting. Deze moderne tuinstoelen passen helemaal perfect bij een Scandinavische sfeer door zijn natuurlijke uitstraling en het gebruik van lichte materialen. Wil je je terras opnieuw inrichten in Scandinavische sfeer? Hou dan rekening met de kenmerken van een Scandinavische tuin:

    • Natuurlijke elementen: een Scandinavische tuin maakt veel gebruik van natuurlijke elementen, zoals hout, steen en water. Houten vlonders en schuttingen, natuurstenen bestrating en waterpartijen dragen bij aan de natuurlijke sfeer.
    • Eenvoudige vormen: het ontwerp van een Scandinavische tuin is vaak gebaseerd op eenvoudige, strakke lijnen en vormen. Rechthoekige vormen, strakke lijnen en cirkelvormige elementen zijn vaak te vinden in een Scandinavische tuin.
    • Groen: Groen is een belangrijk element in een Scandinavische tuin. Naaldbomen, varens en gras worden vaak gebruikt om een natuurlijke sfeer te creëren. Planten worden vaak in groepen geplant om de natuurlijke uitstraling te versterken.
    • Rustgevende kleuren: Een Scandinavische tuin maakt gebruik van rustgevende kleuren zoals wit, grijs en beige, om een serene en rustige sfeer te creëren. Soms worden accenten van zwarte of donkerbruine tinten gebruikt om het geheel te complementeren.
    • Gezelligheid: Een Scandinavische tuin kan ook een gezellige sfeer hebben. Door het toevoegen van elementen zoals een vuurplaats, buitenverlichting en comfortabele zitjes, kan de tuin worden omgetoverd tot een warme en uitnodigende ruimte.
    • Een Scandinavische tuin heeft een tijdloze uitstraling en is ideaal voor wie houdt van een minimalistische, natuurlijke stijl. Het is een ontspannende en rustgevende buitenruimte die perfect is om te genieten van de natuur en tot rust te komen.


      1. Tuinstoel Isabel Wood / sand | 2. Ronde tuintafel Ayra | 3. Tuinstoel Mona Sand | 4. Lantaarn Sylt | 5. Sierkussen Oxford green | 6. Sierkussen Havana jute | 7. Buitenkleed Averio | 8. Plaid pompom brown

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.