Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    28 January 2023

    Je eigen loungeset samenstellen

    Het samenstellen van je eigen loungeset is een leuke manier om je tuin of terras een persoonlijke touch te geven. Lees meer in ons blog over hoe je dit het beste kunt doen!

     
    Het samenstellen van je loungeset

    Vaak is het zelf samenstellen van je eigen loungeset al een hele opgave, wel een leuke, maar toch kan het een uitdagende klus zijn waar je goed over na moet denken. Bij het zelf samenstellen van je loungeset zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat materialen, kleuren en opstellingen betreft. Het is dus belangrijk om bij jezelf te rade te gaan wat je nu precies wilt. Bepaal voorafgaande de aankoop van je loungeset wat je budget is. Hoeveel wil je precies uitgeven aan de loungeset? Wanneer je eenmaal je budget hebt bepaald, kun je verder gaan met het samenstellen van de meest ideale loungeset opstelling voor in je tuin. Voor welke stijl en materiaal ga je? En wat is het maximale formaat dat je kunt plaatsen in je tuin of terras? Ga je voor een lage loungeset of voor een lounge-diningset met hoge tuintafel? Ongeacht wat je keuze zal zijn, is het nooit verkeerd om jezelf dus goed voor te bereiden voordat je de showroom binnenstapt. Ook zo kunnen onze adviseurs van 4 Seizoenen Tuinmeubelen je het beste advies op maat geven voor je loungeset samenstellen.


    Voordelen van een loungeset samenstellen  

    Een loungeset samenstellen biedt veel voordelen. Het geeft je de vrijheid om je eigen unieke stijl toe te passen en het is ook een geweldige manier om je tuin een echt gevoel van thuiskomen te geven. Je geeft er als het ware je eigen persoonlijke touch aan. Tijdens je loungeset samenstellen besteed je veel tijd aan het uitzoeken van materialen, kleuren en maatvoering. Hierdoor kun je ook bestaande elementen van je tuin en terras goed combineren met datgene wat je nieuw zult aanschaffen. Zo word je loungeset samenstellen en tuin/terras wel heel eigen. Klinkt geweldig, toch?



    Lage loungeset samenstellen rond wicker

    Met deze prachtige lage loungeset (hierboven uitgelicht) van de King-serie gemaakt van rond wicker ben je verzekerd van loungen met hoog comfort. Alle onderdelen van de King-serie beschikken over loungekussens van maar liefst 15cm dik. Door het gebruik van het sterke ronde wicker op een aluminium frame heeft deze lage loungeset een lange levensduur. De loungeset is onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen. De king loungeset samenstellen is mogelijk, doordat alle elementen apart verkrijgbaar zijn. Zo is er een hoek loungebank, 3-persoons bank, loungestoel, loungetafel en hocker van verkrijgbaar. Ook heb je de keuze uit twee kleuren, namelijk dark grey(donkergrijs gemêleerd) en mystic grey (lichtgrijs/beige). Wil je een loungeset samenstellen met een landelijke uitstraling? Dan is de king lounge-serie echt iets voor jou!

    Moderne tuinstijl creëren met aluminium

    Ben je helemaal fan van de moderne tuinstijl en wil je graag je eigen aluminium loungeset samenstellen? Onze aluminium Bezano lounge serie is dan precies wat je zoekt. Het heeft een stoere industriële uitstraling. Het voordeel aan je loungeset samenstellen met het materiaal aluminium, is dat het eigenlijk overal bij staat. Niets is te gek! Zo kan aluminium ontzettend mooi gecombineerd worden met hout, wicker of polywood tuinmeubelen. Dit omdat de basis erg strak en tijdloos is. Door aluminium met hout te combineren creëer je veel sfeer en warmte aan je tuin of terras. De Bezano lounge-serie doet het ook ontzettend goed in een bohemian stijl of ibiza stijl tuin. Ga dan voor de off-white kleurige loungekussens voor een clean-look.


    De bezano loungeset-serie bestaat uit een 3-persoons, 2-persoons loungebank met heerlijke loungestoelen. Wil je lekker met de beentjes hoog? Ook dit is mogelijk met de bijpassende hocker of schuine voetenbank die de knieholtes opvult. Heb je een grote ruimte om op te vullen en zou je dit met een hoekbank van aluminium willen doen? Ook dit heeft de Bezano lounge-serie. De loungekussens van de Bezano zijn verkrijgbaar in de grey kleur, zoals hierboven afgebeeld of in de off-white kleur kussens.

    Dining loungeset samenstellen | landelijke look

    Over een comfortabele en multifunctionele loungeset gesproken; de lounge dining set Dublin. Deze lounge dining set bestaat uit losse modules die vast te zetten zijn met de bijbehorende klemmen. Dublin dining loungeset samenstellen is perfect als je graag een combinatie tussen het loungen en dineren zou willen hebben. Door de hogere zit en dikke loungekussens heb je veel comfort en kan er eenvoudig een hoge tafel aan geplaatst worden. De Dublin lounge diningset is gemaakt van halfrond wicker op een aluminium frame en kan hierdoor 4 seizoenen lang buiten blijven staan. Het is onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen. Stel jouw meest ideale opstelling zelf samen.

     



    De dining loungeset samenstellen biedt een tal van voordelen. Zoals hierboven afgebeeld is, is te zien dat er een 90 graden hoek of XL-hoek van verkrijgbaar is. Combineer dit met de midden-elementen en bankdelen met de armleuning aan de linker- of rechterkant om zo jouw opstelling te bepalen. Wil je liever een enkele 3-persoons loungebank, dan is dit mogelijk. Verder kun jij jouw lounge dining set uitbreiden met verstelbare dining stoelen, hockers en verschillende formaten van lounge dining tafels. Je kunt deze dining loungeset samenstellen in de ash grey (donkergrijs gemêleerd) of mystic grey (lichtgrijs) kleur. Wil jij je dining loungeset samenstellen? zie hier meer

    Je houten loungeset samenstellen

    Houten loungesets passen perfect in een natuurlijke landelijke tuinstijl. Wil je graag je eigen houten loungeset samenstellen met losse modules? Dat kan met onze prachtige loungeset Kent. Houten tuinmeubelen zijn een echte aanwinst voor jouw tuin. Het straalt warmte en gezelligheid uit, zo ook onze loungeset Kent die gemaakt is van onbehandeld acaciahout. Tevens kunnen houten tuinmeubelen gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen tuinmeubelen, zoals wicker of aluminium. Deze materialen blenden vaak erg mooi samen. Bij het samenstellen van de loungeset Kent kun je ook zelf je kleur loungekussens bepalen, namelijk grey of sand kleur.

     



    Van de Kent loungeset-serie is een hoek-element, midden-element, hocker en bijzettafels verkrijgbaar. Al deze elementen kun je aan elkaar bevestigen door middel van tie-rips. Twijfel niet bij de aankoop van een houten loungeset! Ze zijn op het moment ontzettend populair voor buiten op het terras of onder een overkapping en wij begrijpen wel waarom. Ze zijn erg stijlvol, duurzaam en bestand tegen bijna alle weersomstandigheden. Wil je een statement maken in je tuin? Ga dan voor de kent loungeset en creëer het wow-effect.

    Online je loungeset samenstellen

    Eenvoudig online je loungeset samenstellen kan via de webshop of kom gezellig langs bij ons in de showroom en laat je adviseren. Kom je er online niet helemaal uit? Geen probleem! Ons klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

     

     

    Ontdek de producten

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.